T.V. Ter Weijde

Categorie

Padel

tennis-padel-najaar-2022.jpg

Najaarscompetitie 2022 Tennis en Padel: je kunt je nu opgeven!

16 mei 2022 / 0 reacties

We zijn nog druk bezig met de voorjaarscompetitie met mooie wedstrijden en veel gezelligheid. Toch kunnen we ons alweer opgeven voor de najaarscompetitie 2022, zowel voor padel als tennis. Goed om te weten dat er een aantal zaken veranderd zijn voor de tenniscompetitie. De najaarscompetitie is nu 5 keer in plaats van 7 keer. Hieronder vind je meer informatie. Let op: de inschrijving sluit op 31 mei! DIt geldt zowel voor tennis als padel.

padel-opening.jpg

Terugblik opening padelbanen

02 mei 2022 / 0 reacties

Het zal (bijna) niemand ontgaan zijn dat we op 2 april een geweldige en drukbezochte officiële opening van de padelbanen hebben gevierd. We zijn gestart met speeches van voorzitter Rob Valkonet en de burgemeester gevolgd door het gezamenlijk doorknippen van het lint. Daarna volgde een zeer spectaculaire demonstratiepartij door onze padeltrainer Jurjen Buiten samen met 3 Nederlandse topspelers. Aansluitend kon iedereen meedoen aan de clinics op de banen waarbij ervaren padellers uitleg gaven over de sport en belangstellenden hun eerste balletjes konden slaan op de padelbanen.

Terweijde_poster_A3-2022_s1.png

Officiële opening padelbanen & open dag TV Ter Weijde

28 februari 2022 / 0 reacties

Tennisvereniging Ter Weijde wordt tennis- en padelvereniging Ter Weijde. De padelbanen zijn momenteel in ontwikkeling. Vanaf begin april beschikt TV Ter Weijde over 6 tennisbanen en 2 padelbanen. Tijd voor een feestje om de nieuwe padelbanen officieel te openen. Daarnaast natuurlijk ook volop gelegenheid voor nieuwe (aanstormende) leden en andere geïnteresseerden om kennis te maken met tennis- en/of padel bij TV Ter Weijde. De officiële opening van de padelbanen & open dag TV Ter Weijde vindt plaats op zaterdag 2 april 2022. 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennisvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031