T.V. Ter Weijde

Categorie

Padel

Open Padel Toernooi vrijdagavond.jpeg

Kom dat zien! Open padel toernooi: een groot succes!

18 augustus 2023

Afgelopen week is het tweede Open Padel Toernooi van Ter Weijde gehouden. Het deelnemersveld heeft onze (stoutste) verwachtingen overtroffen, zowel qua aantal deelnemers als qua niveau. Bijvoorbeeld, de finalisten van vorig jaar in de hoogste categorie hebben dit jaar kwalificatie moeten spelen omdat er zo veel sterke koppels deelnemen. Ook blijft het niet beperkt tot de regio: we hebben deelnemers uit o.a. Rotterdam, Amsterdam, Deventer, Enschede en Hattem!

Informatieavond uitbreiding padelbanen en ontwikkeling tennispark

04 oktober 2022

Het bestuur en de padelcommissie is voorbereidingen aan het treffen tot uitbreiding met nog 2 padelbanen. Hiervoor is een tijdelijke commissie in het leven geroepen die dit moet gaan concretiseren en uiteindelijk realiseren, uiteraard met goedkeuring van de ALV. Heb je interesse, app bel of mail dan maar naar Sander van Logchem (06-50216367, [email protected]). Daarnaast willen wij een informatie avond organiseren op maandag 7 november 20:00 uur in het clubhuis om de plannen te bespreken hoe we het hele park aantrekkelijker kunnen maken.

Afspraken afhangen banen en meenemen introducees tennis en padel

27 augustus 2022

Onze padelbanen zijn een groot succes! Ons eerste open padeltoernooi is een feit en de banen zijn bijna altijd druk bezet met enthousiaste leden. Het succes is zelfs zo groot dat we momenteel te maken hebben met een ledenstop.  Aangezien de vraag naar padel zo groot is geworden, kunnen wij ons voorstellen dat onze leden introducees mee willen nemen. Echter zien we de laatste tijd steeds vaker mensen padellen op onze club, die geen lid zijn. Het is niet toegestaan om niet-leden zomaar mee te nemen. Dit beperkt de leden op het afhangen van een baan.

padel-opening.jpg

Terugblik opening padelbanen

02 mei 2022

Het zal (bijna) niemand ontgaan zijn dat we op 2 april een geweldige en drukbezochte officiële opening van de padelbanen hebben gevierd. We zijn gestart met speeches van voorzitter Rob Valkonet en de burgemeester gevolgd door het gezamenlijk doorknippen van het lint. Daarna volgde een zeer spectaculaire demonstratiepartij door onze padeltrainer Jurjen Buiten samen met 3 Nederlandse topspelers. Aansluitend kon iedereen meedoen aan de clinics op de banen waarbij ervaren padellers uitleg gaven over de sport en belangstellenden hun eerste balletjes konden slaan op de padelbanen.

Terweijde_poster_A3-2022_s1.png

Officiële opening padelbanen & open dag TV Ter Weijde

28 februari 2022

Tennisvereniging Ter Weijde wordt tennis- en padelvereniging Ter Weijde. De padelbanen zijn momenteel in ontwikkeling. Vanaf begin april beschikt TV Ter Weijde over 6 tennisbanen en 2 padelbanen. Tijd voor een feestje om de nieuwe padelbanen officieel te openen. Daarnaast natuurlijk ook volop gelegenheid voor nieuwe (aanstormende) leden en andere geïnteresseerden om kennis te maken met tennis- en/of padel bij TV Ter Weijde. De officiële opening van de padelbanen & open dag TV Ter Weijde vindt plaats op zaterdag 2 april 2022. 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031