Terugblik opening padelbanen

02 mei 2022


Het zal (bijna) niemand ontgaan zijn dat we op 2 april een geweldige en drukbezochte officiële opening van de padelbanen hebben gevierd.We zijn gestart met speeches van voorzitter Rob Valkonet en de burgemeester gevolgd door het gezamenlijk doorknippen van het lint. Daarna volgde een zeer spectaculaire demonstratiepartij door onze padeltrainer Jurjen Buiten samen met 3 Nederlandse topspelers. Aansluitend kon iedereen meedoen aan de clinics op de banen waarbij ervaren padellers uitleg gaven over de sport en belangstellenden hun eerste balletjes konden slaan op de padelbanen.

Komende padelactiviteiten

Regelmatig zal de Padelcommissie een toss organiseren waarbij ook uitleg gegeven wordt door ervaren padelspelers. Deze toss-momenten zijn ook zeer geschikt voor beginnende padellers om het spel te leren en andere padellers te ontmoeten. De toss wordt aangekondigd in de padel whatsapp-groepen. Zit je daar nog niet in, maar padel je wel, mail dan even naar [email protected] en dan voegen we je toe.

Andere activiteiten dit jaar zullen in ieder geval zijn: een introducé-toernooi (een lid speelt met een niet-lid), de padelclubkampioenschappen, een open padeltoernooi waaraan niet alleen leden van een bij de knltb aangesloten vereniging mee kunnen doen, maar ook padellers zonder knltb-nummer. Exacte data zijn nog niet bekend, maar daar wordt aan gewerkt.

Sleepnetten voor de padelbanen

Er liggen (aan de kant van de parkeerplaats) 2 sleepnetten bij de padelbanen. Het verzoek is om daarmee de baan te slepen als je klaar bent met slepen. Op de bordjes naast de toegang tot de kooien staat hoe je moet slepen.Het slepen is bedoeld om het zand op de padelbanen gelijkmatiger te verdelen, ter voorkoming van onnodige veel slijtage en daarmee behoud van de banen.

Nieuwscategorieën Padel

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031