Lidmaatschap

 

Zin om lid te worden van onze gezellige tennisclub? Doen! We hebben op het moment geen wachtlijst en zullen je graag verwelkomen als lid.

Als je al kunt tennissen kun je andere leden leren kennen via de toss-ochtenden en –avonden* en natuurlijk via de toernooien. Op de website kun je onder het kopje ‘Activiteiten’ zien wat er allemaal georganiseerd wordt. Meedoen aan toernooien en competitie zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt op de club. Mocht je liever eerst les willen hebben dan kan dat natuurlijk ook.

Eerst meer informatie? Mail dan naar [email protected].

 

Direct aanmelden? KLIK HIER

 

Training

Als je tennisles wilt volgen kun je je zelf aanmelden; kijk onder het kopje ‘Lessen’. We werken samen met tennisschool BTA uit Vleuten. Zij verzorgen voor leden van TV Ter Weijde alle lessen op onze banen, het hele jaar door.

Voor de jeugd zijn er groepslessen voor 4 of 6 junioren en senioren krijgen les in groepjes van 2 of 4. Wel zo gezellig én handig om andere leden te leren kennen. Privéles is trouwens ook mogelijk.

 

Contributie

Wij proberen onze contributie zo laag mogelijk te houden; seniorenleden € 150,= per jaar.

Voor jeugdleden van 6 tot en met 12 jaar en van 13 tot en met 17 jaar bedragen de contributies respectievelijk € 45,-- en € 65,-- per jaar.

Met ingang van 2019 voeren we ook een tarief in voor studenten (18 tot 23 jaar). Zij betalen een contributie van € 115,-- per jaar.

Bij het aangaan van het lidmaatschap brengen wij geen entreebijdrage in rekening.

 

Inning van de contributies

De inning van de contributies is uitbesteed en wordt verzorgd door KNLTB.Collect. Deze organisatie verstuurt via e-mail een factuur voor de verschuldigde contributie waarbij een keuze kan worden gemaakt of de contributie wordt betaald via IDEAL of via automatische incasso.

Wordt gekozen voor een andere betaalwijze, en niet voor één van deze twee betaalwijzen, wordt € 5,-- extra kosten in rekening gebracht.

 

Slapend lidmaatschap

Als er vanwege medische redenen niet kan worden getennist kan het lidmaatschap tijdelijk worden omgezet in een slapend lidmaatschap. De contributie bedraagt € 32,50. Het omzetten van het lidmaatschap is alleen mogelijk bij aanvang van het tennisseizoen, in het eerste kwartaal van het jaar.

 

Opzeggen lidmaatschap

Opzegging dient schriftelijk of per e-mail aan de ledenadministrateur vóór 1 januari plaats te plaats te vinden ([email protected]). Na 1 januari wordt automatisch het lidmaatschap gecontinueerd.

 

Communicatie

Alle leden krijgen regelmatig een nieuwsbrief met informatie over alle activiteiten, competitie, training enz. Op de website en op de ClubApp staat nog meer (actuele) informatie.

En dan?

Voor tennis heb je uiteraard een racket nodig en tennisballen, maar ook tenniskleding en tennisschoenen. Met je KNLTB-pasje kun je op het park komen, de hal van het clubgebouw binnenkomen, én een baan reserveren. Dan kun je al gaan spelen. Wel graag na afloop even de baan veen. Dan blijven de banen zo mooi als ze al jaren zijn.


* Bij tossen worden de spelerspasjes van de deelnemers geschud waardoor er koppels ontstaan die met en tegen elkaar spelen. Een ideale manier om anderen te leren kennen én om geregeld te tennissen!

 

 
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennisvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg