Lidmaatschap

Zin om lid te worden van onze gezellige tennis- en padelclub? Doen!

 

Vanaf 1 augustus 2022 is er een wachtlijst voor padel- en combileden senioren, klik hier voor meer info.

 

Tijdelijk biedt TPV Ter Weijde voor padel een Dalurenabonnement aan. Met dit abonnement kan in het weekend gepadeld worden en van maandag t/m vrijdag tot 18:00u. Als de ledenstop opgeheven wordt, bijvoorbeeld doordat er extra padelbanen aangelegd worden, zullen de dalurenabonnementen omgezet worden in volwaardige Padel only abonnementen. Een Dalurenabonnement is dan niet meer mogelijk. Inschrijven kan door op de homepagina rechtsboven op de knop ‘Lid worden?’ te klikken. Bij type lidmaatschap kies je dan voor ‘Padel only’. 

 

Eerst meer informatie? Mail dan naar [email protected].

Direct aanmelden? KLIK HIER

 

Contributie

U kunt kiezen uit de volgende lidmaatschappen:

Tarieven 2024

  Tennis
Combi Padel only
  normaal actie nieuwe leden Tennis + Padel normaal daluren
Senior € 155 € 120 € 220 * € 130 * € 75
Junior t/m 12 € 55   € 80 € 50 € 50
Junior t/m 17 € 75 € 50 € 110 € 65 € 50
Student t/m 23 € 120   € 165 € 105 € 75

 

Bij het aangaan van het lidmaatschap brengen wij geen entreebijdrage in rekening.

 

* Voor padel-only en combiabonnement geldt voor senioren vanaf 1 augustus 2022 een wachtlijst. 
Het is wel mogelijk om lid te worden als nieuwe padel juniorleden. Tevens is het voor bestaande junior tennisleden wel mogelijk om combi-lid te worden. 
Daarnaast blijft het eveneens mogelijk om tennis-only lid te worden!

 

Additioneel type lidmaatschap

Het uitvoeren van diensten voor de vereniging (en actief zijn in commissies) draagt bij aan het behoud van een actief verenigingsleven, de organisatie van leuke activiteiten en houdt het lidmaatschap voor iedereen toegankelijk. Ieder (volwassen) lid dient hierin dus ook een steentje bij te dragen. Mocht deze inzet namelijk wegvallen, zorgt dit voor extra kosten (en minder opbrengsten) voor de vereniging en zal het lidmaatschapsbedrag omhoog moeten. Uiteraard willen we dit, waar mogelijk, voorkomen. 

Desalniettemin wordt deze verantwoordelijkheid niet door iedereen vrijwillig op zich genomen. Dit vraagt veel (onnodige) inzet van de vrijwillige bardienstplanners. In 2024 worden daarom 2 type lidmaatschappen aangeboden: 

  • Lidmaatschap 1: Reguliere contributie + 2 diensten (huidige situatie)
  • Lidmaatschap 2: Reguliere contributie + 60 euro

Wanneer een lid voor lidmaatschap type 2 kiest, dient hij/zij 60 euro extra te betalen. Door dit additionele bedrag te betalen, wordt gecompenseerd voor het niet invullen van diensten. Er wordt vervolgens een pot gemaakt met deze additionele betalingen. Deze pot wordt gebruikt om anderen, die bereid zijn tot additionele diensten (bovenop 2 standaarddiensten of andere inzet binnen de vereniging) te draaien, een beloning te geven. De precieze inzet van deze voorziening en het verzorgen van de administratie wordt gedaan door de (bar)dienstplanners in samenspraak met de penningmeester. 

Via de ledenadministratie [email protected] kun je aangeven als je wilt kiezen voor lidmaatschap 2 waarbij je je diensten vooraf afkoopt. Tot uiterlijk 31-03-2024 heb je de mogelijkheid om aan te geven voor het lidmaatschap type 2 te kiezen. Mocht je dit niet hebben aangegeven en ook geen gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid om zelf een moment in te plannen voor een dienst, zal een openstaande dienst en/of tijdelijke ondersteuning bij een commissie, worden toegewezen aan het betreffende lid door de (bar)dienstplanners. Bij deze ook direct de oproep voor leden die het leuk vinden om in de pool te komen voor het eventueel draaien van een extra (bar)dienst. Als je dit wilt, stuur dan een mail naar [email protected].

Inning van de contributies

De inning van de contributies is uitbesteed en wordt verzorgd door KNLTB.Collect. Deze organisatie verstuurt via e-mail een factuur voor de verschuldigde contributie waarbij een keuze kan worden gemaakt of de contributie wordt betaald via IDEAL of via automatische incasso.

Wordt gekozen voor een andere betaalwijze, en niet voor één van deze twee betaalwijzen, wordt € 5,-- extra kosten in rekening gebracht.

 

Training

Als je tennisles wilt volgen kun je je zelf aanmelden; kijk onder het kopje Lessen. We werken samen met tennisschool Bounce Racketsports uit Tiel. Zij verzorgen voor leden van TPV Ter Weijde alle lessen op onze banen, het hele jaar door.

Voor de jeugd zijn er groepslessen voor 4 of 6 junioren en senioren krijgen les in groepjes van 2 of 4. Wel zo gezellig én handig om andere leden te leren kennen. Privéles is trouwens ook mogelijk.

 

Slapend lidmaatschap

Als er vanwege medische redenen niet kan worden getennist kan het lidmaatschap tijdelijk worden omgezet in een slapend lidmaatschap. De contributie bedraagt € 32,50. Het omzetten van het lidmaatschap is alleen mogelijk bij aanvang van het tennisseizoen, in het eerste kwartaal van het jaar.

 

Opzeggen lidmaatschap

Opzegging dient schriftelijk of per e-mail aan de ledenadministrateur vóór 1 januari plaats te plaats te vinden ([email protected]). Na 1 januari wordt automatisch het lidmaatschap gecontinueerd.

 

Communicatie

Alle leden krijgen regelmatig een nieuwsbrief met informatie over alle activiteiten, competitie, training enz. Op de website en op de ClubApp staat nog meer (actuele) informatie.

En dan?

Voor tennis heb je uiteraard een racket nodig en tennisballen, maar ook tenniskleding en tennisschoenen. Met je KNLTB-pasje kun je op het park komen, de hal van het clubgebouw binnenkomen, én een baan reserveren. Dan kun je al gaan spelen. Wel graag na afloop even de baan vegen. Dan blijven de banen zo mooi als ze al jaren zijn.

 

 
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031