Bestuur

Het bestuur is belast met - en verantwoordelijk voor - het besturen van de vereniging.
We stellen de toppers van het bestuur graag aan jullie voor:
 
 

Rob Valkonet

Voorzitter

[email protected]

Sinds 2020 voorzitter van onze fantastische vereniging. Ik ben getrouwd met Lily en heb 2 kinderen, Simone en Serge en inmiddels ook 2 kleinkinderen. Sinds eind jaren 70 vorige eeuw ben ik lid van onze club. Inmiddels enkele jaren gepensioneerd maar nog altijd behoorlijk gedreven om te tennissen…. tenminste als het mooi weer is!

In mijn werkzame leven was ik Channel Manager bij Infor, een Amerikaans Software bedrijf. Na een paar jaar afkicken van mijn werk begon het toch wel weer te trekken om iets voor de vereniging te doen. Het is tenslotte ‘mijn' club en na een gesprek met het eerdere bestuur wist ik het zeker: ik ga er een paar jaar voor.

Achteraf gezien is wel een wat lastige tijd gebleken door Corona, bestuurswisselingen, hulp aan De Doelen door brand, overdracht van de banen door gemeente en ons haalbaarheid onderzoek voor Padel banen.

Er liggen echter ook veel kansen om onze club te laten groeien en bloeien. Ik vind het prachtig om samen met een super gemotiveerd bestuursteam en vele enthousiaste leden, me in te zetten voor onze club met een fantastische toekomst.

Roy Abma

Secretariaat

[email protected]

Rond 1987 ben ik vanuit Utrecht in Culemborg komen wonen. Ik ben toen al gauw lid geworden van T.V. Ter Weijde. Door mee te doen aan de wekelijkse toss-avond leerde ik al snel mensen kennen om af en toe een balletje mee te slaan. Tussentijds ben ik een periode geen lid geweest. Wel hield ik het spelletje bij door in de wintermaanden wekelijks een uurtje in de sporthal te tennissen.

Sinds een jaar of 4 ben ik weer lid geworden en beleef nog steeds veel plezier aan het tennisspel. Met de huidige voorzitter, Rob Valkonet, tennis ik al meer dan 30 jaar regelmatig. Toen hij mij vroeg om de rol van secretaris op me te nemen kon ik dat niet weigeren.

Ik leer nu de vereniging van een andere kant kennen en krijg nog meer waardering voor de vele vrijwilligers die hun steentje bijdragen en de vereniging draaiende houden. Dankzij hen krijgen velen de mogelijkheid om te sporten en op een prettige manier sociaal bezig te zijn.

Ik raad iedereen aan om, zodra de mogelijkheid zich voordoet, een handje mee te helpen.

Albert Assink

Beheercommissie

[email protected]

Ik ben Albert Assink, 43 jaar, samenwonend met Josine en 2 kinderen. Diemer van 11 jaar en Tamen 8 jaar (beide ook lid bij T.V. Ter Weijde). Iets met een paplepel…

Ik werk als engineer/comercieel adviseur in de industrietechniek. Ik tennis inmiddels al een jaar of 7 waarvan 6 jaar bij T.V. Ter Weijde. Vrij vlot nadat Diemer is gaan tennissen ben ik bij de jeugdcommissie ingestapt en heb dit 4 jaar gedaan. In die tijd merkte ik direct hoe leuk de vereniging is en wat je als vrijwilliger kunt betekenen. Sinds eind vorig jaar zit ik bij de beheercommissie, een hele andere kant, maar met net zoveel plezier en inzet!

Samenwerken met de vrijwilligers is leuk en dankbaar werk. Het is indrukwekkend om te zien hoe de vereniging draait op een aantal vaste leden, leden die al een hele geschiedenis bij de vereniging erop hebben zitten. Daarom is het denk ik belangrijk dat ook nieuwe leden kennismaken met vrijwilligerswerk bij de club en wat je toevoegt voor een vereniging als Ter Weijde. Of je nu veel of weinig tijd hebt, er is altijd wel iets waaraan je kunt bijdragen.

Het is duidelijk dat mijn carrière bij T.V. Ter Weijde rapper gaat dan mijn niveau op de baan ;-)

Charlotte de Blecourt

Technische commissie

[email protected]

Ik ben Charlotte de Blécourt, 26 jaar en woon mijn hele leven al in Culemborg. In het dagelijks leven sta ik voor de klas. Ik werk op de Kbs Josefschool en sta daar voor groep 8.

Toen ik zelf op de basisschool zat, ben ik 1 jaar lid geweest bij T.V. Ter Weijde en ben daarna gaan hockeyen. Daar ben ik ook actief geweest als trainster en voorzitter van het jeugdbestuur. Ik vind het belangrijk om mijn steentje bij te dragen aan de vereniging en ik vind het leuk om activiteiten te organiseren.

Op mijn 22e heb ik het tennis weer opgepakt, eerst bij C.T.V. De Doelen en sinds 2 jaar bij T.V. Ter Weijde. De Gezelligheid sprak me enorm aan en ik heb hier echt het gevoel dat ik welkom ben en erbij hoor! Toen Rob mij vroeg aan te sluiten bij het bestuur, leek mij dat dan ook erg leuk.

Ik kijk uit naar alle activiteiten die weer komen gaan en de gezelligheid op het terras!

Bob Niekerk

Penningmeester

[email protected]

Ik ben Bob Niekerk, sinds dit jaar de nieuwe penningmeester van T.V. Ter Weijde. Ik ben 46 jaar oud en al ruim 35 jaar lid van deze mooie vereniging.

Ik heb twee prachtige kinderen van 14 en 16 jaar oud en in mijn dagelijks leven ben ik CFO bij een groot ICT bedrijf. Een man van de financiën dus en dat kan ik dan ook perfect doorvoeren binnen deze functie. Ik zie het als een uitdaging om de vereniging door deze uitdagende tijd te begeleiden. Een tijd vol veranderingen en onzekerheden, maar met het bestuur en alle leden gaan we er iets moois van maken!

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031