Bestuur

Het bestuur is belast met - en verantwoordelijk voor - het besturen van de vereniging.
We stellen de toppers van het bestuur graag aan jullie voor:
 
 

Liesbeth van den Broek

Voorzitter

[email protected]

Vanaf maart 2023 ben ik benoemd tot voorzitter van onze vereniging. Al eerder heb ik in het bestuur gezeten; toen als secretaris en ik heb ook een tijdje de ledenadministratie gedaan. Je vindt mij (bijna) iedere dinsdag op de tennisbaan samen met Atie, Karin en Mirjam – we tennissen al heel lang samen en we doen ook ieder jaar mee met de voorjaarscompetitie. Ik vind het belangrijk om als lid opnieuw iets terug te geven aan de vereniging; dus toen ik gevraagd werd als voorzitter was dat een makkelijk te nemen besluit. Zeker toen ik kennismaakte met het bestuur. Ik heb er zin in!

In mijn werkzame leven ben ik directeur van het Oosterlicht College Vianen, een middelgrote school voor voortgezet onderwijs. Het klopt wat ze zeggen – geen dag is hetzelfde in het onderwijs! Naast werken en tennis heb ik natuurlijk ook een privéleven. Michael en ik zijn al 29 jaar samen en we hebben twee prachtige kinderen, Isa en Jack. Kortom; mijn dagen en avonden zijn gevuld met allerhande activiteiten.

Eén van de belangrijkste uitdagingen waar we voor staan als vereniging is de voorgenomen aanleg van nog twee padelbanen. Uiterst belangrijk voor het voortbestaan van onze vereniging. We staan aan het begin van dit proces – uiteraard worden jullie, onze leden, meegenomen in de ontwikkelingen.

Tot op de baan!

Hartelijks,
Liesbeth

Roy Abma

Secretariaat

[email protected]

Rond 1987 ben ik vanuit Utrecht in Culemborg komen wonen. Ik ben toen al gauw lid geworden van T.V. Ter Weijde. Door mee te doen aan de wekelijkse toss-avond leerde ik al snel mensen kennen om af en toe een balletje mee te slaan. Tussentijds ben ik een periode geen lid geweest. Wel hield ik het spelletje bij door in de wintermaanden wekelijks een uurtje in de sporthal te tennissen.

Sinds een jaar of 4 ben ik weer lid geworden en beleef nog steeds veel plezier aan het tennisspel. Met de huidige voorzitter, Rob Valkonet, tennis ik al meer dan 30 jaar regelmatig. Toen hij mij vroeg om de rol van secretaris op me te nemen kon ik dat niet weigeren.

Ik leer nu de vereniging van een andere kant kennen en krijg nog meer waardering voor de vele vrijwilligers die hun steentje bijdragen en de vereniging draaiende houden. Dankzij hen krijgen velen de mogelijkheid om te sporten en op een prettige manier sociaal bezig te zijn.

Ik raad iedereen aan om, zodra de mogelijkheid zich voordoet, een handje mee te helpen.

Michelle Kuiper

Beheercommissie

[email protected]

Mijn naam is Michelle Kuiper. Sinds 2022 ben ik lid van de vereniging nadat mijn man, Jurriaan al langer lid is en competitie speelt. Na alle gezellige dagen op het terras leek het mij tijd om zelf te gaan tennissen en ook direct actief bij te dragen aan de vereniging.

Regelmatig vind je mij op de tennisbaan maar net zo vaak op het terras met een wijntje terwijl ons zoontje Sjors fijn aan het spelen is of rondrent over het park. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als zelfstandig projectmanager. Die werkzaamheden sluiten helemaal aan bij de diversiteit aan werkzaamheden binnen de beheerscommissie. Samen met allerlei commissies en de actieve leden die daar onderdeel van zijn, vind ik het erg leuk om te zorgen dat het sportpark en de kantine fijne plekken zijn om te sporten en gezellig samen te zijn.

Charlotte de Blecourt

Technische commissie

[email protected]

Ik ben Charlotte de Blécourt, 26 jaar en woon mijn hele leven al in Culemborg. In het dagelijks leven sta ik voor de klas. Ik werk op de Kbs Josefschool en sta daar voor groep 8.

Toen ik zelf op de basisschool zat, ben ik 1 jaar lid geweest bij T.V. Ter Weijde en ben daarna gaan hockeyen. Daar ben ik ook actief geweest als trainster en voorzitter van het jeugdbestuur. Ik vind het belangrijk om mijn steentje bij te dragen aan de vereniging en ik vind het leuk om activiteiten te organiseren.

Op mijn 22e heb ik het tennis weer opgepakt, eerst bij C.T.V. De Doelen en sinds 2 jaar bij T.V. Ter Weijde. De Gezelligheid sprak me enorm aan en ik heb hier echt het gevoel dat ik welkom ben en erbij hoor! Toen Rob mij vroeg aan te sluiten bij het bestuur, leek mij dat dan ook erg leuk.

Ik kijk uit naar alle activiteiten die weer komen gaan en de gezelligheid op het terras!

Bob Niekerk

Penningmeester

[email protected]

Ik ben Bob Niekerk, sinds dit jaar de nieuwe penningmeester van T.V. Ter Weijde. Ik ben 46 jaar oud en al ruim 35 jaar lid van deze mooie vereniging.

Ik heb twee prachtige kinderen van 14 en 16 jaar oud en in mijn dagelijks leven ben ik CFO bij een groot ICT bedrijf. Een man van de financiën dus en dat kan ik dan ook perfect doorvoeren binnen deze functie. Ik zie het als een uitdaging om de vereniging door deze uitdagende tijd te begeleiden. Een tijd vol veranderingen en onzekerheden, maar met het bestuur en alle leden gaan we er iets moois van maken!

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031