Algemeen

Adres
Sportlaan 17, Culemborg, telefoon 0345 525031.

Tennisvereniging Ter Weijde wil een laagdrempelige vereniging zijn. Waar je je snel thuis voelt en waar het gezellig is op en naast de baan. Voor junioren én voor senioren, of je nu net met tennissen begint of een ervaren tennisser bent.

 

Tennis is een technische sport, die nóg leuker wordt met groepslessen om de fijne kneepjes te leren. Zo zorgen we ervoor dat je meteen speelmaatjes vindt van je eigen niveau. Naast vrij spelen kun je ook meedoen met tossen (woensdagavond en vrijdagochtend), laddercompetitie, toernooien en de KNLTB competitie.

 

Kortom, we zorgen ervoor dat je wordt opgevangen en een actieve tennisser wordt. Want we vinden het belangrijk dat je fit blijft en blijft bewegen op elke leeftijd en op elk niveau. Tennissen kan je je hele leven doen. Jong mee beginnen en heel lang door blijven gaan. Ons ledenbestand laat zien dat het kan!

     

 

 

Waarom tennissen zo leuk is.

Iedereen kan het leren

Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. Er zijn competities en toernooien voor alle speelniveaus en je bent nooit te oud om te starten.

Flexibel

Zeven dagen per week op de baan of één keer? Overdag of ’s avonds? Competitie spelen of recreatief tennissen? Het kan allemaal!

Gezondheid
Onderzoek wijst uit dat tennissers in vergelijking met normaal actieve mensen:

  • slanker zijn
  • meer uithoudingsvermogen hebben (en daardoor minder risico lopen op hart- en vaatziekten)
  • meer ‘goede’ cholesterol (HDL) hebben
  • sterkere botten en spieren hebben
  • een betere conditie hebben

Lifetime sport
Tennis is een sport voor jong en oud. Sporten is vooral gezond als je het je hele leven blijft doen. Nu leren tennissen, daar heb je dus de rest van je leven plezier van!

Gezelligheid

Naast gezondheid is natuurlijk ook gezelligheid belangrijk. TV Ter Weijde  organiseert regelmatig leuke activiteiten en toernooien. We hebben een bruisend verenigingsleven met veel actieve vrijwilligers die ervoor zorgen dat we op en naast de baan veel plezier hebben met elkaar.

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennisvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg