Jeugd

                 

 

Welkom op de jeugdpagina van TV Ter Weijde

Jeugdtennis bij Ter Weijde staat voor spelplezier en vriendschap. Gezelligheid en sportiviteit vinden wij belangrijker dan fanatisme en competitiviteit.

 

Al vanaf 6 jaar kunnen bij ons de eerste ballen over het net geslagen worden. Tijdens de leuke en goede tennislessen, tijdens één van de vele activiteiten die de jeugdcommissie organiseert of tijdens vrij tennissen met vriendjes en vriendinnetjes! Van binnen en buiten de vereniging, want in alle gevallen zijn introducés welkom; hoe meer zielen des te meer vreugd!

 

Lijkt uw kind het leuk om te tennissen bij TV Ter Weijde dan mag hij/zij altijd eerst 2 proeflessen volgen (geheel vrijblijvend) om de trainer en andere kinderen te ontmoeten. Meer weten over alle super leuke activiteiten, competities en lessen, klik dan vooral even verder.

 

Heb je vragen, of wil jouw kleine Robin Haase of Kiki Bertens bij ons de banen verkennen, mail dan gerust naar: [email protected] of volg de TV Terweijde jeugd via Facebook en Instagram pagina.


Jeugdcompetitie

Voor de jeugd tot en met 12 jaar organiseert de KNLTB Tenniskids. Tenniskids is een leuke manier om samen met de kinderen met wie je tennisles hebt, wedstrijdjes te spelen tegen kinderen van andere verenigingen. Afhankelijk van je leeftijd en spelniveau doe je mee aan de Rode, Oranje of Groene competitie. Bij iedere kleur horen andere balsoorten en baangroottes. De wedstrijden worden op zondagochtend gespeeld. Een paar wedstrijden thuis, bij Ter Weijde, en een aantal bij andere verenigingen. Op de site van Tenniskids vind je alle informatie over de verschillende competities en de spelregels: www.tenniskids.nl

Tenniskids kent een voorjaarscompetitie en een najaarscompetitie. Kinderen zijn vrij om zich aan te melden voor een team. In overleg met de trainer kijken we welk niveau uw kind het best kan spelen. Uiteraard betrekken we de ouders hier ook bij. TV Ter Weijde verzorgt de competitiebijdrage, de wedstrijdballen, enz.

Ook voor de competitie is ons uitgangspunt ‘meedoen is belangrijker dan winnen’. Het spelplezier staat voorop. De COOP Culemborg zorgt bij elke thuisronde van de jeugdcompetitie voor de nodige vitamines.


Jeugdactiviteiten op de club

De Jeugdcommissie van Ter Weijde organiseert ieder jaar een aantal clubactiviteiten voor de jeugd. Bij deze activiteiten gaat het om tennis in combinatie met gezelligheid en plezier met leeftijdsgenoten.

 

Midzomertoernooi:

Dit toernooi vindt voor de zomervakantie plaats nadat de voorjaarscompetitie is afgelopen. De kinderen tennissen met elkaar op hun eigen niveau. Meestal mogen zij ook een vriendje of vriendinnetje meenemen. Naast tennis is er de nodige gezelligheid in de vorm van een barbecue en een goochelshow door een echte goochelaar.

 

Ouder(e) kind toernooi:

Na de zomervakantie hebben de kinderen de kans om samen te tennissen met hun vader, moeder, buurman, oom, tante, opa, oma of wie maar wil. Dan is er namelijk het jaarlijkse Ouder(e) kind toernooi. Zolang één van de twee teamleden lid is van Ter Weijde, mag je meedoen. Teams kunnen zich inschrijven op twee niveaus zodat zowel beginners als gevorderden mee kunnen doen.

Zie foto’s voor een impressie

 

Halloweentoernooi:

Heel leuk voor de wat oudere kinderen en misschien een beetje spannend voor de jongere kinderen, is het Halloweentoernooi. In het donker en verkleed als griezel (voor degene die dat willen) spelen we dan een toernooitje. Gezellig met chocomel, een vuurkorf en marshmallows. Ook hier zorgen we dat de kinderen van hetzelfde niveau tegen elkaar spelen.

Zie foto’s voor een impressie

 

Tossen:

Verspreid over het jaar organiseert Ter Weijde een aantal tossmiddagen waar kinderen vrij kunnen inlopen om even gezellig te tennissen.

 

Lidmaatschap

Klik hier voor de contributie


Tennisles

Klik hier voor meer info

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031