Vereniging

Adres
Sportlaan 17, Culemborg, telefoon 0345 525031.

Bereikbaarheid
Voor auto’s is er voldoende parkeerruimte op het parkeerterrein aan het eind van de Parklaan, naast onze banen. Fietsen staan veilig achter het hek van het park (toegang met een geldig KNLTB-pasje). 

Clubgebouw
Iedereen met een geldig pasje kan in de hal van het clubgebouw komen om een baan af te hangen. In de hal zijn ook de toiletten.
Er zijn twee kleedkamers met douches. De  bardienst beschikt over de sleutels. 
De kantine is van maart t/m oktober geopend. In de bardienstplanner is te zien wanneer er bardienst is en de kantine dus open is. 

Banen
Op onze banen kan het hele jaar door zeven dagen per week gespeeld worden.
De verlichting gaat, als er geen wedstrijden meer zijn, ’s-avonds rond 22.30 uur uit. 
Een baan reserveren kan met een geldige KNLTB-pas op het afhangsysteem in de hal. Afhangen via de Club-App is ook mogelijk.

Tennislessen
Onze tennislessen worden verzorgd door Tennisschool BTA uit Vleuten. Je vindt hier meer over onder het kopje ‘Training’.
De zomertraining start rond de 1e week van april, op baan 1 en 2. De lessen voor de winter starten in oktober.

Competitie
Onze club doet mee aan de Voorjaars- en Najaarscompetitie, op verschillende dagen en verschillende niveaus. Leden kunnen zich hiervoor opgeven.
In de weekenden kan het daardoor op deze dagen druk zijn, maar op zaterdag en zondag voor 9.00 uur of na 18.00 uur liggen er zeker banen vrij. Maak hier gebruik van, het clubhuis is open en het is gezellig druk op ons park. Informeer bij de dienstdoende baancommissaris of er nog een baan vrij is.

Activiteiten
Het hele jaar door is er op woensdagavond vanaf 19.00 uur een senioren toss-avond voor zowel beginners als gevorderden. Iedereen is welkom. Elke vrijdag is er een toss-ochtend (zie activiteitenoverzicht). Een leuke en praktische mogelijkheid om tijdens het dubbelspel andere leden te leren kennen.