IVA certificaat

Ga je bardienst draaien, dan ben je verplicht om een IVA certificaat te halen. Voor elke horecagelegenheid in Nederland zijn wettelijke bepalingen vastgelegd. Ook voor sportclubs waar alcohol wordt geschonken gelden regels en richtlijnen, die beschreven staan in de Drank- en Horecawet. Gemeentes controleren of sportclubs zich hier ook aan houden. Heel erg ingewikkeld is het niet. In ongeveer 20 minuten kun je de test online doen. Mocht je net iets teveel fouten hebben gemaakt, dan kun je het gewoon opnieuw doen. Dat moet lukken toch?! De link is: https://www.nocnsf.nl/iva

Heb je de test al eerder gedaan en ben je reeds in het bezit van een IVA-Certificaat maar hebben wij daar geen bewijsexemplaar van, dan is het niet nodig om de test opnieuw te doen. Mail dan je certificaat naar [email protected].

Je hoeft een IVA-Certificaat maar één keer te behalen. Draai je geen bardiensten maar andere diensten, bijvoorbeeld oud papier of onderhoud/schoonmaak, dan hoef je niet in het bezit te zijn van een IVA-Certificaat. 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031