Sponsoren

Waarom vragen we u onze tennisvereniging te sponsoren?

Heeft u ook een binding met tennis en met TV Ter Weijde? En spreekt het u aan om in het verlengde hiervan uw relatienetwerk te versterken en tegelijkertijd uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen én uw naamsbekendheid te vergroten?

De afgelopen periode werken we er binnen TV Ter Weijde hard aan om nog meer activiteiten te organiseren en nog meer leden te werven om zodoende nog meer Culemborgers nog meer te laten tennissen.

Heel graag willen we bedrijven die TV Ter Weijde een warm hart toedragen, meer aan ons binden.

Dat wil zeggen: Een langetermijnrelatie opbouwen om ook toekomstige ontwikkelingen zeker te kunnen stellen. Door sponsor van onze club te worden, draagt u bij aan de continuïteit van onze vereniging. Met uw bijdrage steunt u projecten of initiatieven, zoals jeugdtennis, toernooien of uitbreiding en vernieuwing van faciliteiten op ons tennispark.

Wat bieden wij?

  • De mogelijkheid om uw naamsbekendheid te vergroten én om op prettige, informele, wijze succesvol te kunnen netwerken. Onze accommodatie is een prachtige locatie waar sportiviteit, gezelligheid en zakendoen hand in hand gaan.

  • Jaarlijks een Sponsortoernooi. Men zegt weleens ‘Sport verbindt’ en dat geldt zeker voor onze sponsoren! Eén keer per jaar, op een zondag, houden we een sponsortoernooi (een tosstoernooi; iedereen door elkaar), van 15.00-19.00. Van 15.00-17.00 uur tennis en van 17.00 -19.00 uur BBQ en netwerkborrel. Maximaal 4 personen per sponsor.

  • De mogelijkheid om met uw eigen bedrijf of team een dagdeel te komen vergaderen én sporten, uiteraard in overleg.

  • Een vermelding op onze website.

Wat kost het u?

Zie onze Sponsor Keuzekaart

Contact

Heeft u interesse of wilt u eerst nog wat meer informatie? Frans de Wit van de sponsorcommissie, staat u graag te woord. U kunt hem mailen via [email protected].

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031