Tenniskids

Voor de jeugd tot en met 12 jaar organiseert de KNLTB Tenniskids. Tenniskids is een leuke manier om samen met de kinderen met wie je tennisles hebt, wedstrijdjes te spelen tegen kinderen van andere verenigingen. Afhankelijk van je leeftijd en spelniveau doe je mee aan de Rode, Oranje of Groene competitie. Bij iedere kleur horen andere balsoorten en baangroottes. De wedstrijden worden op zondagochtend gespeeld. Een paar wedstrijden thuis, bij Ter Weijde, en een aantal bij andere verenigingen. Op de site van Tenniskids vind je alle informatie over de verschillende competities en de spelregels: www.tenniskids.nl

Tenniskids kent een voorjaarscompetitie en een najaarscompetitie. Kinderen zijn vrij om zich aan te melden voor een team. In overleg met de trainer kijken we welk niveau uw kind het best kan spelen. Uiteraard betrekken we de ouders hier ook bij. TV Ter Weijde verzorgt de competitiebijdrage, de wedstrijdballen, enz.

Ook voor de competitie is ons uitgangspunt ‘meedoen is belangrijker dan winnen’. Het spelplezier staat voorop. De COOP Culemborg zorgt bij elke thuisronde van de jeugdcompetitie voor de nodige vitamines.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031