Wachtlijst padel- en combileden (senioren)

03 augustus 2022


De (nieuwe) padelbanen bij Ter Weijde zijn een daverend succes! Er wordt ontzettend veel gebruik gemaakt van de nieuwe banen. De vereniging heeft ook veel nieuwe leden mogen verwelkomen. 

We willen graag dat iedereen veel gebruik kan blijven maken van de banen. Om deze reden heeft de vereniging moeten besluiten om per 1 augustus 2022 een ledenstop in te voeren voor padel- of combi-lidmaadschappen. Dit betekent dat je je nog steeds kunt aanmelden bij onze vereniging, maar dat nieuwe aanmeldingen voor padel of combi lidmaatschap, op de wachtlijst geplaatst worden. Wanneer er opzeggingen zijn  dan krijg je op basis van de volgorde op de wachtlijst een uitnodiging om lid te worden.

Het is tijdelijk wel mogelijk voor padel een Dalurenabonnement af te sluiten. Met dit abonnement kan in het weekend gepadeld worden en van maandag t/m vrijdag tot 18:00u. Als de ledenstop opgeheven wordt, bijvoorbeeld doordat er extra padelbanen aangelegd worden, zullen de dalurenabonnementen omgezet worden in volwaardige padelonly-abonnementen. Een dalurenabonnement is dan niet meer mogelijk. 

Het is wel mogelijk om lid te worden als nieuwe padel juniorleden. Tevens is het voor bestaande junior tennisleden wel mogelijk om combi-lid te worden. 
Daarnaast blijft het eveneens mogelijk om tennis-only lid te worden!

Klik hier voor alle informatie over het lidmaatschap en direct aanmelden

Nieuwscategorieën Padel

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031