Padel clubkampioenschappen: leuke wedstrijden & veel gezelligheid

03 juli 2023


Van zondag 28 mei t/m zondag 4 juni was het weer zover: de 2e editie van de clubkampioenschappen Padel bij T.P.V Ter Weijde. Dit keer in het voorjaar, voorafgaand aan het Open Padeltoernooi (dat half augustus plaats gaat vinden 😉).

En het was weer een bijzondere editie, want dit jaar was het toch wel het toernooi van de 3-setters. We begonnen al op dag 1 met de laatste wedstrijd van de dag tussen Anne en Daniël tegen Anouar en Patrick. Superleuke en spannende pot die beide koppels hadden kunnen en mogen winnen. 16 (!) Spannende 3-setters hebben we in totaal gezien, mede dankzij marathonmannen Reza en Hans. Zij kregen er geen genoeg van op de baan staan 💪🏻. Verder supersnelle potten gezien, spelers/partijen met hoge verwachtingen die niet altijd waargemaakt konden worden helaas, maar bovenal gezelligheid en veel lachende gezichten. Het weer zat dit jaar gelukkig goed mee, heerlijk zonnig met wel net iets te veel wind op sommige dagen.

Qua organisatie kijken we terug op een soepel verlopen toernooi, weinig wijzigingen waarmee we niets konden, de meeste kregen we met wat puzzelen wel weer ingedeeld en ook goed binnen het tijdschema kunnen blijven waardoor de partijen vlot aansloten op elkaar.
De finaledag was bijzonder genoeg want een dag zonder 3-setters, maar zeker niet minder leuke partijen voor alle toeschouwers die we mochten verwelkomen. Wederom leuke partijen die er gespeeld werden.

De prijsuitreiking, onder toeziend oog van onze nieuwe voorzitster Liesbeth van den Broek, was mede daardoor goed druk en ook dit jaar weer met mooie prijspakketten, verzorgd door De Witte Schuur.

De winnaars van deze 2e editie 2023:

  • Dames dubbel: Imelda vd Wardt / Kelly Huijbers
  • Gemengd dubbel: Barbara Kint / Michel Borgstein
  • Heren dubbel B: Maikel en Ruben van Dooren
  • Heren dubbel A: Jeffrey Brigitha / Rense Kooij

Wil je alle uitslagen nog eens terug zien, klik dan op deze link.

Namens de Padelcommissie willen we iedereen bedanken voor jullie deelname, de ondersteuning langs de banen en de hulp met de bardiensten. Wij vonden het weer een geslaagd toernooi en zien jullie graag terug op het Open Padeltoernooi.  

Met vriendelijke groet,
De Padelcommissie 

Nieuwscategorieën Padel

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031