Nieuwe, extra padeltrainer

18 augustus 2023


Er komt een derde dag waarop padeltraining gegeven wordt. Aangezien Jurjen Buiten dan al andere verplichtingen heeft, komt er vanuit de padelschool een nieuwe trainer bij die de lessen op de donderdag gaat verzorgen: Remco Haring.

Hieronder stelt Remco zich aan jullie voor:

Mijn naam is Remco Haring. Ik mag vanaf augustus padellessen geven bij TPV Ter Weijde. Oorspronkelijk kom ik uit het tafeltennis. Dat heb ik altijd fanatiek gedaan. Ik heb daarin ook 30 jaar training gegeven aan alle niveaus en alle leeftijden, van jeugd tot senior en van recreant tot subtop van Nederland. Naast tafeltennis heb ik ook getennist, gebadmintond en gesquasht. Eigenlijk alle racketsporten wel gedaan en zelfs aan racketlon gedaan.

In Coronatijd ben ik zoals zovelen in aanraking gekomen met padel en dat beviel heel goed. Zo goed dat ik in 2021 met de trainersopleiding begonnen ben. Die heb ik begin 2022 afgerond en sinds 2022 ben ik als trainer actief bij de RS Padel Academy. Daar heb ik lesgegeven in Hal22, bij De Doordraaiers en per augustus dus ook bij TPV Ter Weijde. Ik heb er zin in! Hoorde dat padel ook bij jullie vereniging in de lift zit en hoop daar mijn steentje aan bij te dragen.

Tot snel, Remco

Nieuwscategorieën Padel

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031