Meet&Play: Verhuur tennis- en padelbanen

26 juni 2022


Op de ALV van 23 mei jl. is besloten om in de daluren tennis- en padelbanen te gaan. verhuren. De KNLTB heeft hiervoor “Meet & Play” ontwikkeld: een online boekingsplatform (voor niet-leden) voor zowel tennis als padel. Men kan zo snel een baan of activiteit bij een club in de buurt ontdekken en reserveren. 

Zowel een aantal tennis- als padelbanen worden alleen in de daluren verhuurd. Dit betekent dat de banen doordeweeks alleen overdag verhuurd worden en in het weekend overdag en ‘s avonds. Er wordt een beperkt aantal banen verhuurd: maximaal 1 padelbaan en 3 tennisbanen. Tijdens competitie, toernooien en/of andere evenementen zijn de banen volledig beschikbaar voor eigen gebruik. 
Zo zorgen we ervoor dat onze leden geen beperkingen ondervinden. Dit resulteert in een laagdrempelige manier, voor niet-leden, om de leuke sport te beoefenen. Het geeft een extra financiële stimulans voor de vereniging. 

De afhangtijden zijn gelijk aan de huidige tijden: voor padelbaan 1 uur en voor tennisbaan 45 minuten. Padelrackets zijn beschikbaar, ballen niet. Tennisrackets en -ballen zijn niet beschikbaar. 

Het is nu nog niet mogelijk om te zeggen wanneer er gestart zal worden met deze verhuur. Dit is onder andere afhankelijk van het nieuwe toegangssysteem. We informeren je wanneer de ingangsdatum bekend is.

Nieuwscategorieën Padel

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031