Toss en andere padelactiviteiten

28 mei 2022


Regelmatig organiseert de Padelcommissie een toss op zondagochtend waarbij ook uitleg gegeven wordt door ervaren padelspelers. Deze toss-momenten zijn zeer geschikt voor beginnende padellers om het spel te leren en andere padellers te ontmoeten.

De toss wordt aangekondigd in de padel whatsapp-groepen. Zit je daar nog niet in, maar padel je wel, stuur dan een e-mail naar [email protected] en dan voegen we je toe.We gaan ook de jeugdleden (tennis en padel) benaderen om een keer padel te komen proberen in een speciale jeugd-toss. Jeugdleden ontvangen hierover binnenkort een mail.

Andere activiteiten dit jaar zullen in ieder geval zijn: een introducé-toernooi (een lid speelt met een niet-lid), de padelclubkampioenschappen, een open padeltoernooi waaraan niet alleen leden van een bij de knltb aangesloten vereniging mee kunnen doen, maar ook padellers zonder knltb-nummer. Exacte data zijn nog niet bekend, we houden je op de hoogte.

Sleepnetten voor de padelbanen
Aangezien we merken dat er nog vaak niet gesleept wordt na het padellen, hierbij nogmaals het verzoek. Er liggen (aan de kant van de parkeerplaats) 2 sleepnetten bij de padelbanen. Als je klaar bent met spelen, graag daarmee de baan slepen. Op de bordjes naast de toegang tot de kooien staat hoe je moet slepen. Het slepen is bedoeld om het zand op de padelbanen gelijkmatiger te verdelen, ter voorkoming van onnodige veel slijtage en daarmee behoud van de banen.

Naar de padelbanen achter tennisbaan 6 langs
Het is heel verleidelijk om naar de padelbanen te lopen over tennisbaan 6 heen als daar niet wordt getennist. Er komt dan echter oranje smashcourt van de tennisbaan op de plaza en de padelbanen terecht en zand van de padelbanen en plaza op de tennisbaan. Dat is uiteraard niet de bedoeling en daarom het verzoek om via het pad achter tennisbaan 6 langs naar de padelbanen te lopen. 

Nieuwscategorieën Padel

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031