Jurjen Buiten de padeltrainer

25 maart 2022


Hallo Culemborg,

Ik ben Jurjen Buiten, 44 jaar en woonachtig te Houten met mijn verloofde Simone (ja dit jaar gaan we eindelijk trouwen) en dochter Sophie. Met een achtergrond in tennis wat ik intensief heb beoefend tussen mijn 5de en 20ste jaar was mijn kennismaking met padel in 2019 een relatief eenvoudige stap.

Door een verzorgde techniek en goed balgevoel zijn mijn eerste stappen in de padelkooi prettig, maar kwam ik er ook achter dat padel zoveel meer dimensies heeft dan alleen een balletje in een kooi slaan. De filosofie van padel en de techniek zijn wezenlijk anders dan het tennis wat ik van vroeger ken.

Padel heeft mijn leven in zeer positieve zin veranderd en dat wil ik graag met jullie delen. Ik heb passie voor de sport en hou van padel in zijn pure vorm. In de drie jaar dat ik het nu speel, ben ik verslingerd geraakt aan deze sport (inmiddels heb ik de rest van de familie ook aangestoken met het padelvuur) en hoop jullie met mijn enthousiasme en energie te laten genieten van deze heerlijke sport!

Tot snel,
Jurjen

Nieuwscategorieën Padel

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031