Padel zomercompetitie - Schrijf je in!

06 maart 2022


We kijken uit naar de opening van onze padelbanen, maar voor dat dat zover is, kun je je al opgeven voor de Padel Zomercompetitie. Deze competitie wordt in juni en juli gespeeld. De precieze data zie je hieronder. Wil je hieraan meedoen? Schrijf je dan snel in, want de inschrijving sluit al op 13 april.

Het is mogelijk je in te schrijven voor vrijdagavond, zaterdag overdag of zondag overdag. Als team speel je dan 4 dubbels. Aangezien we maar 1 team tegelijk thuis zullen plannen, kunnen dan 2 dubbels tegelijk starten en daarna weer 2 dubbels. Over het algemeen duurt het spelen dan 2,5 à 3 uur. We zouden het heel leuk vinden als we op iedere dag (vrijdag, zaterdag en zondag) maximaal 2 teams kunnen indelen, waarbij we de KNLTB zullen verzoeken om-en-om in te delen zodat iedere competitiedag 1 team thuis speelt. Mochten er toch 2 teams op dezelfde dag thuis moeten spelen, zullen we deze na elkaar laten starten (dus niet tegelijk en dan maar op 1 baan 4 wedstrijden moeten spelen).  


 
Informatie van de KNLTB:
Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers. De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Ook deze competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde.

De Padelcompetitie bestaat uit 5 speeldagen (en evt. 3 inhaaldagen die in de zomervakantie vallen) volgens onderstaand schema:

Je kan je als team per e-mail opgeven bij Marieke van Logchem op [email protected]. Geef in de mail de volgende gegevens door:

•    Dat je inschrijving Padel Zomercompetitie betreft (en dus geen tennis)
•    De dag waarop jullie willen spelen (vrijdagavond, zaterdag of zondag)
•    Wie aanvoerder is
•    E-mailadres van de aanvoerder
•    Telefoonnummer van de aanvoerder  

Per teamlid:
•    Voor- en achternaam
•    KNLTB-nummer
•    Wat je ervaring met padel is (hoe lang speel je al? Heb je al toernooien en/of competitie gespeeld?)  

Als je geen team hebt, kun je je individueel opgeven en kunnen we kijken of er mogelijkheden zijn om een team te vormen of je toe te voegen aan een bestaand team. Dat kunnen we echter niet garanderen. Probeer dus zo veel als mogelijk als team op te geven.  

Mail je inschrijving voor de Padel Voorjaarscompetitie vóór 13 april 2022 naar [email protected].

Heb je nog vragen over de Padel Zomercompetitie? E-mail dan naar Marieke van Logchem op [email protected]. Marieke is de huidige Padel Verenigings Competitie Leider (Padel VCL). Je mag ook bellen of appen met Sander van Logchem op 06-50216367. Sander is voorzitter van de Padelcommissie.  

Wij kijken uit naar je inschrijving en een gezellige padelcompetitie. Vamos!!  

Met vriendelijke groet,  
De Padel VCL en de Padelcommissie 

 

Nieuwscategorieën Padel

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031