Nieuwe sponsor Padel, profiteer bij Versteegt Sport

30 december 2023


Goed nieuws voor alle padelleden van TPV Ter Weijde! Wij zijn enthousiast te melden dat we vanaf 2024 een samenwerking aangaan met Versteegt Sport, dé padelspecialist in Beesd. Als leden van onze vereniging kunnen jullie op 3 manieren gebruikmaken van de dienstverlening:

  • 10% Korting op je Product: Geniet van een directe korting van 10% op alle padelartikelen bij Versteegt Sport. Dit is de perfecte kans om je uitrusting te vernieuwen met kwaliteitsproducten. 
  • 5% Korting op je Product en - 5% naar de Club: Kies voor een combinatie van voordeel. Ontvang 5% korting op je aankoop en draag tegelijkertijd 5% bij aan onze club. Zo profiteer je niet alleen zelf, maar ondersteun je ook de groei en ontwikkeling van onze padelgemeenschap. 
  • 10% Korting naar de Club: Besluit je de volledige 10% korting te doneren aan de club, dan draag je bij aan de versterking van onze vereniging. Jouw bijdrage helpt ons in het realiseren van meer faciliteiten en activiteiten voor alle leden. 

Bij Versteegt Sport bieden ze een uitgebreid assortiment van topkwaliteit padelrackets, -ballen en accessoires, afgestemd op spelers van elk niveau. Deze samenwerking onderstreept onze toewijding aan de padelsport en biedt een geweldige kans om jullie uitrusting te upgraden met professioneel advies van echte kenners. Profiteer van deze exclusieve korting en ervaar de passie voor padel bij Versteegt Sport! Benieuwd?

Kijk snel op https://versteegtsport.nl/ 

---
TIP
 Aan de bar zijn blikken padelballen van clubsponsor Versteegt te koop à € 5,99.

Nieuwscategorieën Padel

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031