De Robin Sietsma Padel Academy

25 maart 2022


Hallo padellers en padel-geïnteresseerden,

Mijn naam is Robin Sietsma en met het team van RS Padel Academy gaan wij vanaf medio april 2022 de padellessen verzorgen bij TV Ter Weijde. Jurjen Buiten gaat in eerste instantie (een groot deel van) deze lessen verzorgen. We hebben veel zin in deze nieuwe uitdaging!

Een korte introductie over RS Padel Academy en mijzelf:
Op jonge leeftijd begon ik met tennis bij ULTC Iduna in Utrecht. Dat heb ik tot in m’n twintiger jaren fanatiek en op goed niveau gespeeld. In 2016 maakte ik met een groep tennisvrienden kennis met padel en ik vond het direct erg leuk. De sport is verrassend, dynamisch en laagdrempelig om mee te beginnen. Ik ging steeds meer spelen en ben ook de padeltrainer-opleiding gaan doen. Vanaf dat moment was ik dagelijks met padel bezig (en is tennis naar de achtergrond verdwenen).
In 2019 resulteerde dat in een plek in het Nationale Herenteam Padel en het spelen van het EK in Lissabon en ook het EK van 2021 in Marbella. Wij hopen ons dit jaar te kwalificeren voor het WK 2022.
Met RS Padel Academy verzorgen wij sinds ruim een jaar met veel plezier de padellessen en -activiteiten bij TPV De Doordraaiers in Houten en binnenkort dus ook op Ter Weijde in Culemborg.

Kijk voor meer informatie, voor een introductiecursus padel, een lessenreeks en overige activiteiten op onze website: rspadelacademy.nl.

Tot binnenkort op de baan!
Robin Sietsma, RS Padel Academy

@robin__sietsma
@rs_padel_academy

Nieuwscategorieën Padel

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031