Informatieavond uitbreiding padelbanen en ontwikkeling tennispark

04 oktober 2022

Voor padel hebben we nu al twee maanden een ledenstop (juniorleden kunnen nog wel padellid worden). Dit is voor het bestuur en de padelcommissie aanleiding om voorbereidingen te treffen tot uitbreiding met nog 2 padelbanen. Hiervoor is een tijdelijke commissie in het leven geroepen die dit moet gaan concretiseren en uiteindelijk realiseren, uiteraard met goedkeuring van de ALV. Er hebben zich inmiddels drie mensen aangemeld voor deze commissie, maar meer is absoluut welkom. Heb je interesse, app bel of mail dan maar naar Sander van Logchem (06-50216367, [email protected]).

Het vervangen van de wadi door padelbanen is nog niet definitief afgewezen, maar de kans dat dit gaat lukken is extreem klein en zal een lange adem vergen. Uit recente gesprekken met de gemeente blijkt wel de wil om mee te denken maar de verwachting is dat op afzienbare termijn  geen concrete stappen gezet kunnen worden, aangezien de ambtelijke raderen langzaam draaien en m.n. het waterschap nog niet welwillend is.  

Voor de vereniging is het meest realistische om de huidige baan 6 te vervangen door 2 padelbanen.

Hoe zien wij dat dan voor ons qua ontwerp?


opm.:  De kruisjes in het ontwerp staan voor de plaza. Het huidig terras blijft gehandhaafd.

Alvorens het bestuur deze ‘baan 6’ optie voorlegt aan een tussentijdse ALV, willen we een informatie avond organiseren om de plannen te bespreken hoe we het hele park aantrekkelijker kunnen maken ook voor de niet padellers onder ons.

De geplande datum hiervoor is maandag 7 november, aanvang 20.00 u in het clubhuis.

Wil je hierbij zijn ? Geef je dan op  bij Roy: [email protected] 

Nieuwscategorieën Padel

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031