Clubladder Padel

04 april 2023


Dit seizoen organiseren we iets nieuws, namelijk een laddercompetitie voor padel. De eerste wedstrijden zullen vanaf 1 mei worden gespeeld. We maken hiervoor gebruik van het platform Clubladder. Naast een website is hiervoor ook een app beschikbaar.
Met Clubladder speel je per 2 weken minimaal één padelwedstrijd tegen een ander team van jouw niveau. Jij bepaalt hoe vaak en op welke dagen je speelt. Als je wint, dan wissel je van plek en kom je hoger in de Clubladder. 

Schrijf jezelf en je medespeler in en binnen 2 weken spelen jullie de eerste wedstrijd. Een leuke manier om ook eens tegen anderen te spelen dan je vaste groepje!

Hoe werkt het?
1.    Je schrijft jezelf en je partner in. Je krijgt je eerste wedstrijdmail binnen twee weken. 
2.    Je kiest samen met je tegenstander een tijd en reserveert de baan. 
3.    Je speelt de wedstrijd en registreert de score.

Ronden en seizoenen
Elke twee weken krijg je een nieuwe wedstrijd. Aan het begin van iedere ronde ontvang je een e-mail met wedstrijdgegevens. Als je het druk hebt of geblesseerd bent, kun je rondes overslaan. Je kunt op elk moment tijdens het seizoen stoppen en beginnen. 

Spelregels
Je speelt de gebruikelijke speeltijd (1 uur) en telt de games door. Het team met de meeste games heeft gewonnen of de wedstrijd eindigt in een gelijkspel. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger in de ranglijst staat. 

Direct aanmelden:
https://sportconnexions.com/nl/padel/tvterweijde-padel/12127/Register

Download de app:
https://apps.apple.com/nl/app/clubladder/id979965331
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportconnexions.connectandplay&pli=1

Nieuwscategorieën Padel

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031