Afspraken afhangen banen en meenemen introducees tennis en padel

27 augustus 2022

Onze padelbanen zijn een groot succes! Ons eerste open padeltoernooi is een feit en de banen zijn bijna altijd druk bezet met enthousiaste leden. Het succes is zelfs zo groot dat we momenteel te maken hebben met een ledenstop.

Aangezien de vraag naar padel zo groot is geworden, kunnen wij ons voorstellen dat onze leden introducees mee willen nemen. Echter zien we de laatste tijd steeds vaker mensen padellen op onze club, die geen lid zijn. Het is niet toegestaan om niet-leden zomaar mee te nemen. Dit beperkt de leden op het afhangen van een baan.

Bij deze de herhaling van enkele afspraken voor het meenemen van introducés voor zowel tennis als padel en de afspraken voor het afhangen van de banen:

  • introducés mogen niet worden meegenomen op de piekmomenten (op werkdagen tussen 18:00-22:00).
  • Het introduceren kost 5 euro per introducé. Deze 5 euro kan betaald worden bij de bar. We hopen dat dit binnenkort direct digitaal afgerekend kan worden.
  • Tijdens de piekmomenten moeten de padelbanen afgehangen worden met 4 personen ipv nu minimaal 2. Binnenkort zal dit aangepast worden in ons systeem en zal het ook niet meer mogelijk zijn om met minder dan 4 personen een padelbaan af te hangen. 

Binnenkort zal onze club Meet&Play aan gaan bieden. Dit is een systeem waarop niet-leden een tennis- of padelbaan kunnen huren in de daluren. Daarover binnenkort meer informatie. 

Nieuwscategorieën Padel

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031