Padel voorjaarscompetitie – Schrijf je in!

12 december 2021


Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, zal T.V. Ter Weijde vanaf april 2022 twee padelbanen rijker zijn. Hoe leuk is het dan om ook direct mee te doen aan de Padel Voorjaarscompetitie?  

Dat is mogelijk op vrijdagavond, zaterdag overdag of zondag overdag. Als team speel je dan 4 dubbels. Aangezien we maar 1 team tegelijk thuis zullen plannen, kunnen dan 2 dubbels tegelijk starten en daarna weer 2 dubbels. Over het algemeen duurt het spelen dan 2,5 à 3 uur. We zouden het heel leuk vinden als we op iedere dag (vrijdag, zaterdag en zondag) maximaal 2 teams kunnen indelen, waarbij we de KNLTB zullen verzoeken om-en-om in te delen zodat iedere competitiedag 1 team thuis speelt. Mochten er toch 2 teams op dezelfde dag thuis moeten spelen, zullen we deze na elkaar laten starten (dus niet tegelijk en dan maar op 1 baan 4 wedstrijden moeten spelen).  

Informatie van de KNLTB over de Padel Voorjaarscompetitie:
Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers. De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Ook deze competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde. 

De Padelcompetitie bestaat uit 5 speeldagen (en evt. 2 inhaaldagen) volgens onderstaand schema:

Het kan zijn dat je met een team wilt inschrijven waarvan op dit moment nog niet alle spelers lid zijn van Ter Weijde. Als er niet minstens 4 teamleden al wel lid zijn, geef dat bij de inschrijving dan even aan in de e-mail. Dan kan de competitieleider dat proberen te regelen. Het is sowieso raadzaam om meer dan 4 spelers in je team te hebben, zodat je bij een verhindering niet direct om een speler verlegen zit.   Je kan je als team per e-mail opgeven bij Marieke van Logchem op [email protected]. Geef in de mail de volgende gegevens door:

  • Dat je inschrijving Padel Voorjaarscompetitie betreft (en dus geen tennis)
  • De dag waarop jullie willen spelen (vrijdagavond, zaterdag of zondag)
  • Wie aanvoerder is
  • E-mailadres van de aanvoerder
  • Telefoonnummer van de aanvoerder  

Per teamlid:

  • Voor- en achternaam
  • KNLTB-nummer
  • Wat je ervaring met padel is (hoe lang speel je al? Heb je al toernooien en/of competitie gespeeld?)  

Als je geen team hebt, kun je je individueel opgeven en kunnen we kijken of er mogelijkheden zijn om een team te vormen of je toe te voegen aan een bestaand team. Dat kunnen we echter niet garanderen. Probeer dus zo veel als mogelijk als team op te geven.  

Mail je inschrijving voor de Padel Voorjaarscompetitie vóór 1 januari 2022 naar [email protected].  

Heb je nog vragen over de Padel Voorjaarscompetitie? E-mail dan naar Marieke van Logchem op [email protected]. Marieke is de huidige Padel Verenigings Competitie Leider (Padel VCL). Je mag ook bellen of appen met Sander van Logchem op 06-50216367. Sander is voorzitter van de Padelcommissie.  

Wij kijken uit naar je inschrijving en een gezellige padelcompetitie. Vamos!!  

Met vriendelijke groet,  
De Padel VCL en de Padelcommissie 

Nieuwscategorieën Padel

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031