Kom dat zien! Open padel toernooi: een groot succes!

18 augustus 2023


Afgelopen week is het tweede Open Padel Toernooi van Ter Weijde gehouden. Het deelnemersveld heeft onze (stoutste) verwachtingen overtroffen, zowel qua aantal deelnemers als qua niveau. Bijvoorbeeld, de finalisten van vorig jaar in de hoogste categorie hebben dit jaar kwalificatie moeten spelen omdat er zo veel sterke koppels deelnemen. Ook blijft het niet beperkt tot de regio: we hebben deelnemers uit o.a. Rotterdam, Amsterdam, Deventer, Enschede en Hattem!

Om niemand uit te hoeven loten, zijn iedere doordeweekse dag om 18:00u de eerste partijen gespeeld en de laatste om 22:00u gepland. Gelukkig hebben we weinig uitloop gehad.
Het thema dit jaar is Mexico, wat tot uitdrukking komt in de aankleding van het clubhuis en de padelplaza en de overheerlijke hapjes die de hele week verzorgd zijn (dankjewel Kim Rauwerdink!!).

Zondag 20 augustus is de finaledag. Zeker is dat we in alle categorieën mooie partijen zullen zien, wat de hele week al het geval is geweest, zowel in de P100 (niveau 1 t/m 3) als in de lagere niveaus. Dus kom zeker nog op de club langs om te kijken naar deze partijen!

Wij als organisatie kijken nu al terug op een fantastisch toernooi. Het weer heeft geweldig geholpen, maar ook de welwillendheid van de deelnemers en, wat zeker vermeld moet worden, de inzet van onze geweldige toernooileider Marc Rijsman! Foto’s en de uitslagen komen na het finaleweekend op de website, de socials en de volgende nieuwsbrief.

Nu al zin in het toernooi van volgend jaar!

Nieuwscategorieën Padel

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031