Vertrouwenspersoon

Mijn naam is Ineke van Laar en ik ben de vertrouwenscontactpersoon voor TPV Ter Weijde.

Waarom een vertrouwenscontactpersoon (voortaan VCP)?

TPV Ter Weijde is een gezellige club en dat moet voor iedereen zo zijn en blijven. Het is belangrijk dat mensen zich veilig voelen. Het aanstellen van een vertrouwenscontactpersoon is een van de maatregelen om een veilig sportklimaat te behouden. Een VCP is te benaderen als je iets vervelends meemaakt, bijv. door pesten, (seksuele) intimidatie of discriminatie en waardoor je je niet veilig voelt op de club. Samen gaan we, in vertrouwen, in gesprek. De VCP luistert en denkt mee en helpt bij eventuele vervolgstappen, zoals het melden bij het bestuur.

Wie ben ik?

Ik ben Ineke van Laar, 55 jaar, getrouwd met Frans de Wit, heb 3 dochters en een hond. Ik doe veel vrijwilligerswerk en heb veelal werk gedaan als projectleider en beleidsmedewerker in het sociale domein. Lang geleden heb ik onderzoek gedaan naar seksuele intimidatie op het werk. Ik ben sinds bijna 4 jaar lid van de vereniging. Ik kom er al wat langer, mijn man speelt al jaren bij de club. Ik ervaar TPV Ter Weijde als heel prettig: veel actieve leden, een mix van jong en oud, en een goede sfeer. Ik wil me ervoor inzetten dat alle leden zich prettig en veilig (blijven) voelen op de club. 

Ik ben te bereiken via dit mailadres: [email protected]. Het is al voldoende als je laat weten hoe en wanneer ik je kan bereiken zodat we met elkaar in gesprek kunnen gaan. 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031