Onze trainers

 

Niels van Bijsteren

Hij is de nieuwe tennistrainer namens Bounce Racketsports. Hij stelt zich hieronder even voor:

Mijn naam is Niels van Bijsteren en ik ben namens Bounce Racketsports de nieuwe trainer bij jullie vereniging. Ik kijk er ontzettend naar uit om op jullie mooie park aan de slag te gaan. 

Ik ben 24 jaar en tennis al sinds mijn 4e. Momenteel speel ik competitie op zaterdag in de 1e klasse voor heren. Trainen heb ik altijd gedaan bij de 2 eigenaren van Bounce Racketsports; Frank en Dennis, bij de laatste train ik nog steeds. 

Sinds 2 jaar geef ik namens Bounce Racketsports ook met veel enthousiasme tennistraining op verschillende verenigingen in de regio; van jong tot oud en van beginner tot competitiespelers.   

Naast het tennis ben ik ook erg actief met darts, daarom ben ik regelmatig in een kroeg of op een wedstrijdbaan te vinden, al dan niet met een biertje erbij. Ook ga ik graag naar festivals. 

Ik ben een echte sportliefhebber die zowel actief als passief een groot deel van de week bezig is met sport. Ik hoop jullie snel op de tennisbaan te kunnen begroeten. Tot snel!"


 

Paul Tichelaar (BTA)

Hij heeft veel ervaring en geeft op een erg leuke manier les aan zowel kinderen als volwassenen.

Elk jaar wordt de leerlingen gevraagd hoe de lessen van Paul bevallen. Dit zijn enkele resultaten uit de laatste enquête:

  • “Paul geeft goede aanwijzingen en zijn houding getuigt van mensenkennis! Prettige trainer!”
  • “Paul is een prettige trainer. Is op elk niveau van de speler enthousiast en probeert het beste in je naar boven te krijgen. Hij geeft goede aanwijzingen en het is altijd een goede les met ook veel humor!”
  • “Paul geeft afwisselend les en weet iedereen goed te motiveren. Toont ook belangstelling voor competitieresultaten en op persoonlijk vlak.”
  • “Supertrainer die ondanks niveauverschillen in de groep iedereen tot zijn of haar recht laat komen! Pareltje!”

We zijn dan ook erg blij dat Paul onze trainer is!

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031