Verslag Oliebollentos jeugd

29 december 2022


Op woensdag 28 december organiseerde de jeugdcommissie de jaarlijkse oliebollentoss. Jong en oud waren aanwezig en heel erg leuk ook leden die niet klaar waren met de proeflessen.

Qua weer dachten we pech te hebben.... maar precies tussen 14.00-16.00 was het droog!

De oudere kids hebben een paar toss rondjes gespeeld en de kleinere kids hebben tennisspelletjes gedaan en geoefend.

Na de oliebollen en warme chocolademelk met (een beetje) slagroom hebben we nog 45 minuten de populaire afsluiter "Master of the Court" gespeeld.

Eerst alleen met de kinderen, en later deden alle aanwezige ouders ook mee waardoor de kinderen vaak tegenover hun eigen vader/moeder kwam te staan wat uiteraard leidde tot het nodige fanatisme en hilariteit.

Voor nu gaat de jeugdcommissie even in korte winterslaap.... maar wees niet getreurd, in het voorjaar pakken we het weer op!

Ook valt er goed nieuws te melden vanuit de jeugdcommissie, we zijn weer druk bezig om 100 kinderen van het praathuis naar ons vereniging te krijgen (levert altijd nieuwe leden op) en we gaan waarschijnlijk deelnemen aan de naschoolse bredeschool activiteiten. Bounce de tennisschool staat er positief tegenover om kinderen die interesse hebben in tennis naschools een aantal weken te begeleiden om ze warm te maken voor de tennissport in het algemeen en T.P.V. TerWeijde in het bijzonder!

Nieuwscategorieën Jeugd

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031