Verbind je bedrijf met passie en sportiviteit: Word sponsor van Tennis- en Padelvereniging Ter Weijde!

29 november 2023

Ben je op zoek naar een waardevolle manier om jouw bedrijf in de kijker te spelen? Overweeg dan sponsor te worden van onze bloeiende Tennis- en Padelvereniging Ter Weijde! Als sponsor profiteer je niet alleen van zichtbaarheid binnen onze actieve en betrokken gemeenschap, maar draag je ook bij aan de groei en ontwikkeling van lokale sporttalenten en de uitstraling van onze club.

Onze vereniging biedt uiteenlopende sponsormogelijkheden. Of het nu gaat om het plaatsen van jouw logo op onze clubkleding, een bord langs de banen, of de sponsoring van een specifiek evenement – jouw steun helpt ons om onze sportieve ambities waar te maken. En wat is er mooier dan deel uitmaken van de sportieve reis van enthousiaste sporters?

Daarnaast bieden wij jou de kans om je te verbinden met een dynamische en gezondheidsbewuste doelgroep. Dit is jouw kans om te laten zien dat jouw bedrijf staat voor vitaliteit, gemeenschapszin en de ondersteuning van lokale initiatieven!

Neem vandaag nog contact op via [email protected] voor meer informatie over onze sponsorpakketten. Samen kunnen we een win-win situatie creëren waarin jouw bedrijf groeit terwijl je een positieve impact maakt in de gemeenschap!

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031