Statiegeld kleine PET flessen

10 oktober 2021


Heb je hem al gezien, het statiegeldlogo op de kleine PET flesjes? Inmiddels zijn alle plastic flesjes die wij hebben, voorzien van dit statiegeldlogo. Dit betekent dat wij als vereniging deze flesjes in kunnen leveren en het statiegeld retour krijgen.

Zoals jullie wellicht weten zitten er per 1 juli ook op de kleine PET flessen € 0,15 statiegeld maar doordat voorraden eerst weggewerkt moesten worden is dit bij ons niet direct zichtbaar geweest.  

Het statiegeld is inmiddels verwerkt in de verkoopprijs en als sportvereniging hoeven wij deze niet uit te keren bij inleveren. Dat betekent niet dat wij geen belang bij de flesjes hebben, integendeel, wij willen graag de statiegeld flesjes terug.  

We hebben besloten om het statiegeld apart te houden en voor iets leuks te gaan sparen. Welk doel dit is, weten we nog niet maar wij houden jullie wel op de hoogte van dit “spaarpotje” Wij zien daarom de flesjes graag retour komen en deze kunnen bij de bar ingeleverd worden. Binnenkort komt er een speciale “statiegeld” container waar deze ook in gedeponeerd kunnen worden.  

Heb je overigens een goed idee waar wij dit geld aan kunnen besteden, laat ons dit weten.      

Met vriendelijke groet,  
Beheerscommissie

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031