Ouder-kind toernooi groot succes

06 september 2022


We zaten qua inschrijvingen helemaal vol en hebben net als andere jaren helaas de inschrijving moeten sluiten. Er waren 48 deelnemers, we begonnen met mooi weer om 10.00 en de prijsuitreiking was om 16.00 klaar.

Bij de junioren die op een half veld spelen ging de begeerde wisselbeker naar Tamen & Albert. Tamen & Albert waren 2de in de poule geworden maar door een overwinning in de halve finale kwamen ze toch in de finale terecht. Als tweede in deze categorie zijn heel knap Dani en Erik geëindigd.

Bij de gevorderden waren er heel veel spannende partijen met op het laatst allemaal 3 sets. De finale werd gespeeld door de gezusters Mona en Viva en Chris met zijn vader Jesse. Uiteindelijk trokken Chris en Jesse aan het langste eind en gingen er met de wisselbeker vandoor.

Dit jaar werd deze beker voor het eerst uitgereikt als de “Sandra van Dam wisseltrofee”. Sandra is helaas veel te jong overleden op 45 jarige leeftijd en heeft zich altijd ingezet voor de jeugd van TerWeijde. Zelfs voordat haar eigen kinderen Dione & Tigo tennisten was ze bezig in de jeugdcommissie en dat heeft ze tot het allerlaatste moment volgehouden.

De beker is als nagedachtenis maar ook als herinnering aan haar enthousiasme. We hopen dat als huidige jeugdcommissie nog jaren voort te zetten. Mooi was ook dat de eerste “Sandra van Dam Wisseltrofee” is uitgereikt door Dione.

De jeugdcommissie

Nieuwscategorieën Jeugd

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031