Martijn de Wit stopt bij de jeugdcommissie

24 november 2020


Vrijdag 20 november kreeg Martijn de Wit voor zijn inzet bij de jeugdcommissie een bos bloemen en een flesje rode wijn van Rick Blankestijn namens het bestuur van T.V. Ter Weijde.

Martijn heeft ongeveer 10 jaar in de jeugdcommissie gezeten. Eerst met Sandra en Chantal, later in de huidige commissie. Zelf tennist Martijn niet, maar omdat destijds twee dochters lid waren bij Ter Weijde (waarvan nu nog één), wilde hij een steentje bijdragen. Wat weinigen weten is dat Martijn ook de ghostwriter van de jeugdcommissie was en zorgde dat alle teksten netjes en duidelijk waren.

Martijn stopt met de jeugdcommissie maar blijft betrokken bij de vereniging. Hij is al jarenlang de captain van ons gele damesteam. Hij schrijft ze in, zorgt dat ze op bestemming komen en voert de uitslagen in. Hij wil dit blijven doen en daarnaast wil hij tijdens jeugdactiviteiten hand- en-spandiensten blijven verrichten. Hier zijn wij ontzettend blij mee!

Hierbij willen we Martijn bedanken voor zijn jarenlange hulp waardoor de jeugdleden en hun ouders veel plezier hebben gehad bij T.V. Ter Weijde.

Rick Blankestijn,
Jeugdcommissie

Nieuwscategorieën Jeugd

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031