Jeugdinstuif: een zonnig succes!

25 maart 2022


Op zaterdag 19 maart organiseerde de jeugdcommissie van T.V. Ter Weijde een jeugd instuif! Het weer was goed georganiseerd: strakblauw en weinig wind :)
 
Meer dan 25 kinderen kwamen op deze “seizoen opening” af. Kinderen van alle niveaus en ook een aantal nieuwe kinderen.
 
Met de allerkleinsten werden spelletjes op de tennisbaan gedaan en de grotere/meer ervaren kinderen hebben vriendschappelijke wedstrijdjes gespeeld  zodat ze alvast warm konden draaien voor de competities die over 3 weken beginnen.
 
Om de feestvreugde te vergroten trakteerde de tennisvereniging alle deelnemers op een lekker ijsje en uiteraard werd afgesloten met een paar ronden “Master of the Court”. Tijdens Master of the court staan alle kinderen op de baan en tennissen ze volgens het principe “rondje om de tafel als bij tafeltennis”. De jongste deelnemer was 4 en de oudste 14.

Diegene die als laatste overbleven speelden een korte finale, in de eerste ronde was Jolie Goudriaan “Master of the Court” en in de ronde die volgde Jurrian de Wolff.
 
Aankomende weken is de jeugdcommissie druk met de competitie voorbereidingen. De eerstvolgende jeugdevenementen staan gepland in de zomer.

Nieuwscategorieën Jeugd

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031