In memoriam: Sandra van Dam

31 januari 2021

Na een langdurige en slopende ziekte is op 29 januari Sandra van Dam overleden op de leeftijd van 45 jaar. Zij was sinds 2004 lid van onze vereniging en meer dan 10 jaar actief in de jeugdcommissie. Waar ze met haar enthousiasme gewoon haar werk bleef doen om te zorgen dat de jeugd het bij onze vereniging naar de zin had, ook in de tijd dat het qua jeugd bepaald niet meezat binnen TV Ter Weijde.

Sandra is zo lang ziek geweest dat je bijna zou vergeten dat ze ooit één van de beste speelsters van de club is geweest. Niveau 5 op haar pasje, meerdere kampioenschappen gevierd en tot ieders verbazing, ooit met Henk-Jan Wuite het Opentoernooi in de 3 gewonnen.

De laatste jaren ging het steeds minder goed met Sandra en dat hebben we allemaal kunnen zien. Ze verstopte zich niet en was regelmatig te gast bij clubactiviteiten en feestjes. Ook kwam ze om de wedstrijden te volgen van haar kinderen en Daniel. En als je met haar een gesprek aanging over haar ziekte dan zei ze "Ja maar ik kan wel nog lopen, of de hond uitlaten, of met de rolstoel erop uit. Ik kan best nog computerwerk doen, al is het met één hand, voor de vereniging en mijn werk en ik geniet nog van mijn gezin".

Kortom: ze keek niet naar wat niet meer kon, maar noemde alleen de activiteiten die ze wel kon doen. Voor mij persoonlijk, maar ongetwijfeld ook voor haar vrienden en familie, een geweldig voorbeeld hoe om te gaan met tegenslagen. 

We zullen Sandra niet snel vergeten.  

Daniël, Dione en Tigo heel veel sterkte bij het verwerken van jullie verlies.

Namens TV Ter Weijde
Frans de Wit (ex-voorzitter)

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031