Griezelig gezellig Halloweentoernooi

27 november 2022


Op 5 november organiseerde de jeugdcommissie van T.V. Ter Weijde het jaarlijkse Halloweentoernooi.

Net als alle andere toernooien draaide het vooral om gezellig samen sporten. De meer ervaren kinderen speelden tenniswedstrijdjes tegen elkaar en de jongere kinderen en/of introducés deden (tennis)spelletjes.

Naast al het gesport hebben de kinderen frietjes gegeten, dit was mede mogelijk gemaakt door Kwalitaria de Vluchtheuvel. Zij hebben lekkere frietjes voor ons gebakken en financieel geholpen om dit mogelijk te maken.
 
Na weer wat partijtjes tennis hebben we marshmallows geroosterd en chocolademelk met slagroom gedronken.
 
Het spektakelstuk (zoals bij ieder jeugdevenement) was “Master of the Court”. Deze activiteit gaat volgens het rondje-om-de-baan-principe. Jong/Oud rent (na de bal geslagen te hebben) naar de andere kant van de baan en probeert daar weer op tijd klaar te staan om de bal te spelen. Uiteindelijk blijven er 2 spelers over. Dit is altijd een groot succes bij de kinderen. De laatste 2 ronden hebben ook de ouders mee gedaan. Daar werden de kinderen hartstikke fanatiek van.
 
Al met al was het een super geslaagd toernooi waar we veel nieuwe jeugdleden hebben leren kennen. De verwachting is dat er ook weer nieuwe leden vanuit de introducés zullen komen.

Bekijk alle foto's op Facebook

Oliebollentoss

Op woensdag 28 december in de middag vindt de oliebollentoss plaats. Ook hier zijn introducés weer welkom, dus nodig vriendjes en vriendinnetjes alvast uit!  Verdere Informatie volgt nog, maar zorg ervoor dat deze leuke activiteit alvast in de agenda gezet wordt!

Nieuwscategorieën Jeugd

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031