Bestuursmutatie

24 mei 2021

Enige tijd geleden hebben Monique Maassen en Leo Bestebreurtje aangegeven te willen stoppen met hun bestuursfunctie.

Sinds 2019 hebben ze de Technische Commissie onder hun hoede gehad in een soort van duo rol. Zo konden ze de taken verdelen en als de een geen tijd had, kon de ander het opvangen. PrivĂ© omstandigheden nemen de komende periode veel van hun tijd in beslag. Daarom hebben ze besloten om met het Bestuur en Technische Commissie te stoppen. 

Als bestuur hebben we de afgelopen periode met veel plezier met hen samengewerkt en zijn erg blij dat ze hun taken binnen de Senioren sectie blijven voortzetten.

Wij zijn erg verheugd om Charlotte de Blécourt voor te kunnen stellen als de nieuwe voorzitter van de Technische Commissie.

Charlotte maakte al deel uit van de Senioren sectie dus ze heeft ook wel een goed idee waar ze aan begint.Wellicht kennen een aantal (commissie) leden haar nog niet maar we vertrouwen erop dat daar spoedig verandering in komt. Zeker als we de tweede seizoenshelft weer activiteiten voor de leden kunnen organiseren.

Wij wensen haar een voortvarende start en gelukkig is de gemiddelde leeftijd van de bestuursleden nu aanzienlijk gedaald !

Bestuur TV Ter Weijde

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031