Bedieningspaneel LED-verlichting tennisbanen

20 oktober 2020


Beste leden,

Het is sinds vrijdag 16 oktober weer mogelijk om de baanverlichting handmatig in- en uit te schakelen. Dit kan met het schakelpaneel in het halletje op de (oude) plek waar de vorige baanverlichting geschakeld kon worden (naast het afhangbord).

De bediening van dit paneel is heel eenvoudig. Aan de linkerzijde kun je via de 3 drukknoppen de verlichting op respectievelijk baan 1-2, 3-4-5, 6-7 inschakelen (AAN). Aan de rechterzijde kun je deze weer uitschakelen (UIT). 

Wanneer een verlichtingsgroep is ingeschakeld, is dit ook zichtbaar door een witte indicator in de toets. Bij het uitschakelen uiteraard hetzelfde.

Verder vragen we je om de verlichting uit te schakelen, wanneer je de baan verlaat en er na jou niet meer wordt gespeeld. Zo verbruiken we geen onnodige energie en besparen we dus op energiekosten. Dat is goed voor de club én goed voor het milieu. 

Het nieuwe schakelpaneel zorgt voor meer gebruiksgemak en we wensen iedereen dan ook veel verlicht tennisplezier. Als je vragen of opmerkingen hebt, dan horen wij dat graag!


Met vriendelijke groet,

Albert Assink
Beheercommissie
[email protected]nl

Nieuwscategorieën