11 april: Toss voor de jeugd

23 maart 2021


De open dag en de competitie zijn nog niet van start gegaan. Daarom heeft organiseert de jeugdcommissie extra toss-evenementen georganiseerd.  

Op zondag 21 februari en zaterdag 20 maart kwamen beide keren meer dan dertig jeugdleden tennissen. Ook namen zij introduc├ęs mee, waardoor ook kinderen van buiten de club kennis konden maken met het spel. Na een paar toss-rondes eindigden we zoals altijd met Master of the Court. Hierbij gaan alle kinderen tegelijk de baan op. Slaan ze de bal goed, dan rennen ze naar de overkant om achter in de rij aan te sluiten. Jong, oud, groot, klein, alles door elkaar. Uiteindelijk blijven er twee spelers over voor de finale, zij strijden om de titel Master of the Court.

Binnenkort staat er weer een toss gepland. Op zondag 11 april van 10.30 tot 12.00 zijn alle jeugdspelers van harte welkom! Ken je iemand die ook wel eens wil proberen te tennissen, dan is een toss een prima moment om op een laagdrempelige manier met de sport in aanraking te komen. Kinderen of hun ouders kunnen zich aanmelden via [email protected].

Groetjes de Jeugdcommissie
Guus, Annechien, Karlijn en Rick

---
Zie ook:
"Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen" (Culemborgse Courant)

Nieuwscategorieën Jeugd

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031