Midzomeravond toernooi zeer geslaagd!

03 juli 2023


Met 45 enthousiaste tenniskids, waarvan 10 nieuwe introducées, was het weer een erg leuk Midzomeravond toernooi! Elise Tamaëla (bondscoach van het NL damesteam, ex-coach van Kiki Bertens) kwam een tennisclinic geven. In kleine groepjes kreeg iedereen even les van Elise, die zelf vroeger ooit bij TPV Ter Weijde is begonnen. 

Ook tennistrainer Niels was van de partij om training en tennisspelletjes te doen. Karlijn van de jeugdcommissie begeleidde ook een groepje tenniskids, en bij Barbara kon een padelclinic gevolgd worden.

Karlijn neemt helaas na 10 jaar afscheid van de jeugdcommissie! We zullen haar erg missen, en we zijn daarom ook dringend op zoek naar nieuwe mensen. Want de jeugdcommissie bestaat momenteel nog maar uit 2 personen, en anders kunnen we volgend geen activiteiten organiseren. Dus geef je op voor deze enthousiaste commissie!

Na een paar uur tennissen en padellen was er natuurlijk een lekkere bbq! Roderick, Albert en Ivo: bedankt voor het bakken!

En tradtioneel werd het toernooi afgesloten met een paar rondjes Master of the Court. Kortom, een zeer geslaagd toernooi!

Óp naar het volgende toernooi eind augustus: het Ouder(e)-Kind toernooi (27/8/23), waarbij er weer gestreden wordt om de Sandra van Dam wisseltrofee. 

Een fijne vakantie alvast!

Groetjes, 
De Jeugdcommissie

Nieuwscategorieën Jeugd

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031