Belangrijke oproep jeugdcommissie

19 augustus 2023

De gezellige en leuke jeugdcommissie bestaat op dit moment uit 2 enthousiaste personen: Annechien en Rick. Helaas gaat Rick (na 8 jaar!) stoppen met de jeugdcommissie. Annechien kan en wil het uiteraard niet alleen doen dus er zullen nieuwe mensen binnen de vereniging moeten opstaan die uiteraard geholpen zullen worden met opstarten. De jeugdcommissie is ontzettend dankbaar werk: blije kinderen en blije ouders. Daarnaast is het een speerpunt binnen de vereniging dus er is ook budget om leuke evenementen te organiseren. De laatste jaren is de jeugd gegroeid naar ongeveer 80 kids en hebben we in alle leeftijden competitie spelende kinderen.

Ben je bang dat het veel tijd kost? Dit valt absoluut mee! Er is vooral wat werk rondom toernooitjes, een paar uurtjes, en uiteraard tijdens het toernooi zelf.  In de wintermaanden kost het al helemaal geen tijd. Het zou leuk zijn als er meerdere personen willen en kunnen aansluiten bij de jeugdcommissie! De verdeling is op dit moment: Annechien is druk met de competitieteams en is altijd aanwezig tijdens evenementen. Rick houdt zich vooral bezig met de toernooitjes en de mailbox waar inschrijving en vragen van nieuwe jeugdleden op binnen komen. 

Deze oproep geldt dus voor alle Ter Weijde-leden: vind je het leuk om kinderen een leuke dag te bezorgen, zit je op de PABO dan past dit mooi om ervaring op te doen, tennissen je kinderen zelf, of draag je T.P.V. Ter Weijde een warm hart toe

MELD JE DAN AAN VOOR DE JEUGDCOMMISSIE!

Anders is er volgend jaar helaas geen jeugdcommissie en zullen er dus voor de jeugd geen leuke evenementen verzorgd worden zoals de afgelopen jaren is gedaan!

Nieuwscategorieën Jeugd

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031