Voorjaarscompetitie

Voorjaarscompetitie 2022: je kunt je nu opgeven!  

De competitie 2021 is net tot een einde gekomen. Er zijn veel wedstrijden gespeeld en het is mooi om weer de gezelligheid in en rond het clubhuis te ervaren. Je kunt je nu ook alweer opgeven voor de Voorjaarscompetitie van 2022. Hier vind je het aanbod.  

Veranderingen Voorjaarscompetitie 2022

Er zijn een aantal zaken veranderd waarvan we je graag op de hoogte brengen.  

8, 9 competitie nu ook op de vrijdagavond!

Ben je net gestart met tennis en zou je het leuk vinden om wedstrijdjes te spelen? Dan kun je nu ook op vrijdagavond competitie spelen tegen andere startende teams. Je speelt 2 dubbels en er wordt geen onderscheid gemaakt in dames, heren of mix. Alle combinaties zijn dus mogelijk. Je hebt wel 3 teamleden nodig.

Vrijdagavondcompetitie: Om de week en 5 speeldagen!!

Om de drukte op vrijdagavond bij vele verenigingen te reguleren én toekomstige groei mogelijk te maken heeft de KNLTB besloten dat er met ingang van 2022 tijdens de KNLTB Voorjaarscompetitie op vrijdagavond 'om de week' wordt gespeeld.  Wat houdt  'Om de week spelen' op vrijdagavond precies in?

  • Teams spelen om de week competitie, de gemengde teams én 8&9 Tennis starten één week eerder dan de reguliere competitie, namelijk op 1 april; de heren- en damesteams starten gelijk met de reguliere competitie op 8 april.
  • Alle teams spelen volledige wedstrijden met een supertiebreak in de 3e set; 
  • Ieder team heeft in totaal 5 speeldagen, om de overlap met toernooien en andere activiteiten van de verenigingen zoveel mogelijk te beperken.  

De totale organisatie op vrijdagavond is daarmee 10 weken (exclusief inhaaldagen). De overige competitiesoorten duren gewoon 7 weken.  

 

 

Competitiebijdrage aangepast

De KNLTB heeft de competitiebijdrage verhoogd waardoor de competitiebijdrage per team op onze vereniging nu vastgesteld is op 50,- voor de teams die 7 keer competitie spelen en 37, - voor de teams die 5 keer competitie spelen (vrijdagavond). Dit is exclusief de ballen.  

Aanmelden

Je kunt je als team inschrijven voor de Voorjaarscompetitie tot uiterlijk 10 december 2021. We hebben de volgende informatie nodig:

  • naam en contactgegeven aanvoerder (telefoonnummer en e-mail)
  • alle namen van de teamleden
  • de dag, competitievorm en klasse waarin je wil spelen
  • evt. voorkeur speeltijd (ochtend/middag)

Stuur deze informatie via de mail naar: [email protected]

We kijken uit naar jullie inschrijvingen en een gezellige competitie!  

De VCL,  
Miranda, Wendy en Marieke 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennisvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031