Voorjaarscompetitie

Voorjaarscompetitie 2022

Veranderingen Voorjaarscompetitie 2022

Er zijn een aantal zaken veranderd waarvan we je graag op de hoogte brengen.  

8, 9 competitie nu ook op de vrijdagavond!

Ben je net gestart met tennis en zou je het leuk vinden om wedstrijdjes te spelen? Dan kun je nu ook op vrijdagavond competitie spelen tegen andere startende teams. Je speelt 2 dubbels en er wordt geen onderscheid gemaakt in dames, heren of mix. Alle combinaties zijn dus mogelijk. Je hebt wel 3 teamleden nodig.

Vrijdagavondcompetitie: Om de week en 5 speeldagen!!

Om de drukte op vrijdagavond bij vele verenigingen te reguleren én toekomstige groei mogelijk te maken heeft de KNLTB besloten dat er met ingang van 2022 tijdens de KNLTB Voorjaarscompetitie op vrijdagavond 'om de week' wordt gespeeld.  Wat houdt  'Om de week spelen' op vrijdagavond precies in?

  • Teams spelen om de week competitie, de gemengde teams én 8&9 Tennis starten één week eerder dan de reguliere competitie, namelijk op 1 april; de heren- en damesteams starten gelijk met de reguliere competitie op 8 april.
  • Alle teams spelen volledige wedstrijden met een supertiebreak in de 3e set; 
  • Ieder team heeft in totaal 5 speeldagen, om de overlap met toernooien en andere activiteiten van de verenigingen zoveel mogelijk te beperken.  

De totale organisatie op vrijdagavond is daarmee 10 weken (exclusief inhaaldagen). De overige competitiesoorten duren gewoon 7 weken.  

 

 

Competitiebijdrage aangepast

De KNLTB heeft de competitiebijdrage verhoogd waardoor de competitiebijdrage per team op onze vereniging nu vastgesteld is op 50,- voor de teams die 7 keer competitie spelen en 37, - voor de teams die 5 keer competitie spelen (vrijdagavond). Dit is exclusief de ballen.  

Meer info

Bekijk alle info van de KNLTB in de PDF's onderaan deze pagina. Heb je een vraag, stuur dan een mail naar: [email protected]

We kijken uit naar een gezellige competitie!  

De VCL,  
Miranda, Wendy en Marieke 

data-voorjaarscompetitie-alle-2022-definitief.pdf knltb-competitiereglement-2022.pdf knltb-tennisspelregels-2022.pdf knltb-wedstrijdbulletin-tennis-2022.pdf
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031