Over de trainer

Beste leden,

 

Na deze kwakkelwinter komt het zomerseizoen er (gelukkig) weer aan!

 

Op het moment dat ik dit stukje aan het schrijven ben, geven de weersvooruitzichten zelfs weer ongekende koude temperaturen aan! Misschien leuk voor de schaatsers onder ons, maar minder leuk voor tennissers en voor mij als trainer! Maar ondanks de kou is het voor mij nog steeds een genot om hier te mogen werken. De gemoedelijkheid en de positieve drive binnen de vereniging geeft veel voldoening. Ook de samenwerking met de vernieuwde jeugdcommissie en andere leden die vrijwillig bezig zijn binnen deze vereniging zijn een voorbeeld voor andere verenigingen. Jullie mogen daar als leden terecht trots op zijn!

 

De inschrijving voor tennisles voor het aankomende zomerseizoen zal binnenkort op de vernieuwde website staan. Ik hoop daar weer veel bekende inschrijvingen te zien maar uiteraard ook nieuwe. Ik zeg dit niet om zieltjes te winnen, maar omdat ik uit ervaring weet dat er bij regelmatig tennissen (en dat doen jullie) onnodige fouten in je technische vaardigheden sluipen. Deze fouten zijn niet groot of fataal (blessure). Wel zijn deze vaak door kleine aanwijzingen aan te passen waardoor je tennisplezier groter wordt. En plezier is altijd een belangrijke factor in mijn trainingen. Voor iedereen die niet gaat/wil trainen, ook voor jullie ben ik de clubtrainer en ik zal dus altijd klaar staan om je te helpen om meer plezier uit dit leuke spelletje te halen.

 

Afgelopen maandagochtend heb ik dankzij de jeugdcommissie ‘schooltennis” gegeven. Ondanks de kou hebben in totaal 100 kinderen kennis kunnen maken met onze mooie sport. We herhalen dit na de krokusvakantie, op maandag 5 maart. Ik kan jullie aanraden om dan even te komen kijken en te luisteren ...

 

Ik hoop dat de activiteiten die het bestuur en commissies organiseren uiteindelijk ook resulteren in meer nieuwe leden. Dit zal hopelijk beginnen met de Open Dag op zondag 11 maart.

 

Ik verwacht weer een mooi seizoen in 2018 en hoop op veel tennisplezier voor en met jullie!!

 

Paul Tichelaar.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0345 525031

Address

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg
Nederland