Voorjaarscompetitie Tennis en Padel: geef je op!

27 november 2022


Het lijkt nog ver weg, maar je kunt je nu alweer opgeven voor de Voorjaarscompetitie 2023. Voorjaarscompetitie kan gespeeld worden voor  zowel padel als tennis. Verzamel jouw padel- en/of tennismaatjes en geef je op. De inschrijving sluit op dinsdag 20 december 2022 voor tennis en op vrijdag 20 januari 2023 voor padel. 

 

VOORJAARSCOMPETITIE TENNIS

Net als afgelopen seizoen bestaat de vrijdagavondcompetitie tennis uit 5 speeldagen, verdeeld over tien weken. Op zaterdag is er nu ook een damescompetitie met 2 singles en 3 dubbels toegevoegd. Op vrijdagavond start de competitie om 19.00 uur, op zaterdag en zondag wordt met variabele speeltijden gewerkt. 

De competitievormen zijn als volgt: 

De speeldata zijn: 


 

De kosten voor de tenniscompetitie bedragen: 
-    Vrijdagavond: €37,- per team en €5,- per blik ballen (2 blikken per thuiswedstrijd).
-    Zaterdag en zondag: €45,- per team en €5,- per blik ballen (2-blikken per thuiswedstrijd, afhankelijk van competitievorm).

 

VOORJAARSCOMPETITIE PADEL

Ben je inmiddels al een beetje bekend met de beginselen van padel of heb je het al aardig onder de knie? Dan is het wellicht leuk om mee te gaan doen aan de voorjaarscompetitie.  In het schema hieronder vind je de speelsoorten. Goed om te weten dat je je nu ook in kunt schrijven voor de damescompetitie padel. De andere competitiesoorten blijven voor heren en dames gemengd. Op vrijdagavond start de competitie om 19.00 uur, op zaterdag en zondag wordt met variabele speeltijden gewerkt. 


 

De speeldata zijn: 


 

We doen ons uiterste best om zo veel mogelijk teams te laten spelen, maar mochten er meer teams inschrijven dan de banen toelaten, zullen we de teams toewijzen op basis van loting. 
De kosten voor de Voorjaarscompetitie padel bedragen €37,- per team en €5,- per blik ballen (2 blikken per thuiswedstrijd).

 

AANMELDEN VOOR DE COMPETITIE TENNIS & PADEL

Je kunt je als team inschrijven voor de competitie tot uiterlijk 20 december 2022 voor tennis en 20 januari 2022 voor padel. De volgende informatie is nodig voor inschrijving: 

●    naam en contactgegevens aanvoerder (telefoonnummer en e-mail)
●    alle namen van de teamleden
●    de dag en competitievorm van jullie keuze 
●    evt. voorkeur speeltijd voor thuiswedstrijden (ochtend/middag). 

Geef ook duidelijk in de mail aan dat het om padel- of tenniscompetitie gaat. 
Mocht je geen team hebben, maar wel graag competitie spelen, geef je dan ook op, dan kunnen we kijken of we je aan een team kunnen toevoegen of een nieuwe team kunnen formeren. 

Stuur deze informatie via de mail naar: [email protected]

We kijken uit naar jullie inschrijvingen en een gezellige competitie!

De VCL, 

Simone Frisart
Marieke van Logchem

Nieuwscategorieën Padel

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennisvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031