Van de Voorzitter

29 januari 2020


Dringend gezocht: nieuwe voorzitter!

 

Beste leden,

 

Jullie weten inmiddels wel dat Annelies Filius (secretaris) en ik (voorzitter) op de Algemene Ledenvergadering van 23 maart stoppen met onze functies binnen de vereniging. Voor Annelies heeft zich mogelijk een opvolger aangediend. Maar voor de functie van voorzitter is helaas nog geen opvolger in beeld. Het kan toch niet zo zijn dat we straks geen voorzitter meer hebben?

 

Ik heb het met veel plezier 4 jaar gedaan en het is voor mij een leerzame ervaring geweest die ik niet had willen missen. Maar volgens mij is het beter voor de vereniging om elke 3 à 4 jaar iemand anders aan het roer te hebben die met nieuwe inzichten en energie zijn of haar steentje bijdraagt. En het zou me verbazen als er in onze vereniging met 400 leden niemand is die een uitdaging zoekt of zijn of haar kennis wil delen.

 

Ik heb ervaren dat je als nieuwkomer in het bestuur goed wordt opgevangen door de overige bestuursleden en zij ondersteunen je daar waar nodig. Je doet het dus niet alleen, maar met een heel leuk team. Kortom, doe jezelf en de club een plezier en meld je aan! Mail naar [email protected] of bel me op 0622802987. Ik sta je graag te woord als je vragen hebt of als je meer wilt weten over de functie en de tijd die het je kost.

 

Frans de Wit

(bijna oud-) Voorzitter

Nieuwscategorieën