Tennissen jeugd vanaf 12 mei 2020

14 mei 2020


De junioren én de senioren mogen weer tennissen, maar onder strenge voorwaarden. Met deze voorwaarden beperken we zoveel mogelijk de gezondheidsrisico’s voor onszelf en voor elkaar en kunnen we toch weer spelen. Mooi toch? Lees het daarom ajb goed door.

  • Vrij tennissen mag alleen na vooraf reserveren en onder vermelding van de namen van de 2 of 4 spelers. Vrij spelen zonder reservering vooraf is niet toegestaan.

  • Vrij tennissen is voor junioren alleen toegestaan onder toezicht van een volwassene, bv een ouder. Die ouder heeft dan de verantwoordelijkheid. Dit geldt voor alle junioren, dus ook van 12 tot 18 jaar. Nog meer ‘publiek’ is niet toegestaan.

  • Een junior mag ook tennissen met één van de ouders maar dan uitsluitend overdag, tot 18.00u. Mocht de ouder (nog?) geen lid zijn van onze vereniging dan mag hij/zij voorlopig afhangen als introducé. Let op: met volwassenen erbij mag er onder geen beding gedubbeld worden!

  • Reserveren kan alleen online op het hele uur, voor drie kwartier. Dan is er tien minuten tijd voor banen vegen en vertrekken, zodat vijf minuten daarna de volgende spelers kunnen aantreden. Reserveren kan max. 1 dag van tevoren en max. 1x per dag.

  • Alle junioren mogen enkels én dubbels spelen maar alleen met steeds 1,5 m afstand van elkaar, ook bij het wisselen van kant.

  • Kom alleen en kom zo kort mogelijk van tevoren. Vertrek na afloop meteen! Houd je aan de aangegeven route, zowel op het tennispark als op het parkeerterrein.

  • Het clubgebouw en de kantine blijven gesloten. Ook het terras mag niet worden gebruikt, ook niet voor meegebrachte consumpties. Je gaat immers zo snel mogelijk weer naar huis. Afhangen, omkleden, douchen, toiletbezoek, handen wassen… dat alles doen we thuis!

  • Als je online een baan reserveert ga je akkoord met bovenstaande voorwaarden en ook met de richtlijnen van het RIVM. Niet naleven hiervan kan leiden tot sluiting van onze banen en in het algemeen zelfs tot stopzetten van de versoepelde maatregelen.

 

We rekenen op jullie verantwoordelijkheidsgevoel en op ieders medewerking!

Veel tennisplezier!

 

Nieuwscategorieën