Spetterende Clubkampioenschappen padel 2024

04 juli 2024


In de week van 25 mei t/m 2 juni vonden onder wisselende weersomstandigheden de clubkampioenschappen padel plaats. Dit toernooi is inmiddels voor de 3e keer  georganiseerd door de padelcommissie.

Er kon worden deelgenomen aan de onderdelen HD, DD en GD. De deelnemende teams werden verdeeld over verschillende poules. Bij de onderdelen HD en DD is er, vanwege het aantal inschrijvingen en beschikbare baancapaciteit, gekozen voor een A en B categorie.

De koppels Jeffrey Brigitha / Rense Kooij (HD) en Barbara Kint / Michel Borgstein (GD) wisten hun titel van vorig jaar te prolongeren en kroonden zich samen met Marieke van Logchem / Sonja Werkhoven (DD) tot clubkampioenen padel 2024. In de B categorie wisten Luuk en Reza Uitman (HD) en Lyn van Asch / Simone Scholtes (DD) er met de winst vandoor te gaan.

Naast de eervolle vermelding werden alle finalisten beloond met een pakket vol lekkernijen, van De Witte Schuur, waarbij er voor de winnaars nog een extraatje in zat.

De organisatie feliciteert de winnaars en wil alle deelnemers bedanken voor hun inzet, sportiviteit en flexibiliteit en kijkt nu al uit naar de nieuwe editie in 2025.


Via onderstaande link zijn de eindstanden en toernooiverloop te zien.
Toernooi.nl - Clubkampioenschappen TPV Ter Weijde Padel 2024 - Winnaars

Nieuwscategorieën Padel

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennis- & padelvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031