Ouder(e) - Kind Toernooi

11 september 2019


Ouder(e) - Kind Toernooi

Altijd een erg leuk toernooi, dit Ouder(e) - Kind Toernooi! Kleinkinderen, ooms, tantes en opa’s worden ingevlogen (naast de vaders en moeders) om samen de felbegeerde wisselbekers te bemachtigen. Ook nu, op zondag 8 september. Uiteraard ook deze keer prachtig weer. Een heerlijk zonnetje bleef schijnen boven de banen en aangekondigde regenbuitjes losten op in het niets.

 

De poules zaten zoals gewoonlijk vol; meer dan 50 tennissers (jong en oud) gingen de strijd met elkaar aan. De jongste deelnemer was 6 en de oudste 70+ en die speelden met elkaar leuke wedstrijden.

 

De Beheercommissie had, voor tussendoor, een heel lekkere, gezonde, lunch geregeld en daar was iedereen ook blij mee. Fijn dat dit ook zo goed geregeld was.

 

Dewi en Dennis wonnen de prijs voor gevorderden, Guus en Maarten de prijs voor de beginners. Een aanmoedingsprijs was er voor Tamen, net een week lid en nu al een prijs! Hulde aan alle winnaars!

 

De Jeugdcommissie heeft zelf ook weer genoten van alle gezelligheid en sportiviteit. Het volgende en laatste evenement van 2019 staat gepland op zaterdag 2 november; het Halloween Toernooi. Alvast noteren?

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen