Kampioenen Najaarscompetitie 2019!

04 november 2019


Met veel plezier hebben onze competitiespelers in de afgelopen weken weer gezellige partijen gespeeld en gestreden om de winst. Een aantal partijen moest verzet worden door regen, maar dat mocht de pret niet drukken. Tot de laatste speeldag bleef het spannend voor het Team Gemengd Dubbel 35+ op de vrijdagavond, met aanvoerder Martin van Schaik.

 

Met 4-0 winst zou het team sowieso kampioen worden. De bloemen en bubbels stonden al klaar. Het verschil met het team van Uitwijk, dat ook om de eerste plek vocht, was maar één punt. Onze eindstand werd 3-1, dus er moest gebeld worden met team Uitwijk om te weten wat hun eindstand was. Frans de Wit heeft de hele regio afgebeld om uit te vinden waar en hoe team Uitwijk had gespeeld. En wat was Frans blij (en met hem het hele team) toen we hoorden dat Uitwijk niet meer dan 2 punten had gehaald! Reden voor een vreugdedansje met bubbels en bloemen. Zelfs onze tegenstanders hadden bubbels meegenomen omdat ze het ons zo gunden.

 

Op de foto staan onze kampioenen Gemengd Dubbel 35+ vrijdagavond (2de klasse, afdeling 31).

Vlnr: Martin van Schaik, Wilma Jentink, Frans de Wit, Cristel Marcar, Claudia Bovee, Radi Zouheir, Richard Mühlbauer, Annelies Brouwer. Niet op de foto: Margret Bel, Evelien Schipperen en invallers Erwin de Bruyn, Rob Baptist en Sydo Hofstra.

 

Ook team Gemengd Dubbel 35+ vrijdagavond (3de klasse, afdeling 65) met aanvoerder Nancy de Vries heeft een topprestatie geleverd en eindigde dit jaar als 2de.

Op naar een volgende geslaagde competitie. Dus schrijf je snel in voor de voorjaarscompetitie 2020 via [email protected].

 

Groeten van de VCLs,

Laura en Cristel

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen