High Wine Toernooi

30 oktober 2019


Dezelfde goed verzorgde banen van onze club uiteraard, en ook weer prachtig weer, maar wel een andere formule. En gedeeltelijk ook een ander deelnemersveld: het High Wine Toernooi van de DDWS.

 

Het begon nog een beetje bewolkt, vrijdag 25 oktober, maar al gauw hadden we een stralend blauwe lucht en flinke zon. En dat net voor de wintertijd begon.

 

Virginie en Alice hadden alles weer prima voor elkaar; ‘s middags de beschikking over alle banen, koffie/thee met taart en consumptiebonnen voor drankjes na afloop waar lekkere hapjes bij geserveerd werden. Wíj hoefden eigenlijk alleen maar leuke partijen te spelen. En dat deden we dan ook. Iets meer mannen onder de deelnemers was ook nog wel leuk geweest maar dan moeten we het toernooi misschien anders noemen? Wellicht Het High Wine/Pils Toernooi? 😊

 

"Voor twee spelers was er een heerlijke fles wijn als prijs, beschikbaar gesteld door onze lokale wijnteler en lid van T.V. Terweijde Teun Bikker".

 

De traditionele DDWS toernooien waren ook altijd een succes: ’s morgens tennissen en aan het eind een overheerlijke lunch. Maar dit was ook een heel mooi alternatief. Wie weet wat ons nog meer te wachten staat? We kijken er naar uit!

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen