Bereikbaarheid tennispark vanaf 10 januari 2022

22 december 2021

Toegang via parkeerplaats hockeyvereniging

Vanaf januari 2022 wordt gestart met de werkzaamheden voor de aanleg van de padelbanen. De doelstelling is om de padelbanen ca. midden-eind maart 2022 gereed te hebben. Voorgaande is onder voorbehoud, onder andere afhankelijk van de weersomstandigheden. 

Vanaf maandag 10 januari wordt daadwerkelijk gestart met bouwwerkzaamheden. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van het tennispark vanaf de parkeerplaats. Vanaf 10 januari is het tennispark bereikbaar via de parkeerplaats van Culemborgse Mixed Hockey Club. Zowel met de auto, fiets als te voet wordt dit de ingang naar ons tennispark in de periode van 10 januari tot, naar verwachting, 14 februari. Het kleine hekje van de hockey naar het pad langs de tennisbanen kunnen we gebruiken voor toegang tot ons park.

Globaal inzicht in de werkzaamheden

Er wordt gestart met het verwijderen van de haag & het hekwerk rondom baan 1, de bestrating van het toegangspad en vervolgens het grondwerk en de fundering van de padelbanen. Naar verwachting wordt begin februari de bestrating van het nieuwe toegangspad aangelegd. Begin februari wordt gestart met de opbouw van de padel kooi en aansluitend de inrichting hiervan. (Voorgaande planning onder voorbehoud)

Beschikbaarheid baan 1 en 2

Vanaf 10 januari zijn baan 1 en 2 (voorlopig) niet meer beschikbaar. Baan 2 wordt weer beschikbaar zodra de hekken rondom de baan zijn hersteld en nieuw geplaatst. In de tussentijd wordt baan 3 gebruikt als trainingsbaan. 

We doen ons uiterste beste voor en verwachten zo min mogelijk overlast voor onze leden en omgeving van het tennispark. We hopen op jullie begrip, het is slechts van korte duur. 

Nieuwscategorieën Padel

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennisvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031