BTA

Achtergrond
Balance Tennis Academy (BTA) is in 2003 gestart en heeft drie onderdelen: toptennis, evenementen en verenigingen en houdt kantoor in Sportcentrum Oudenrijn te Vleuten.

BTA toptennis geeft trainingen (naast verenigingstraining op de eigen club) voor de meer getalenteerde jeugd.

BTA evenementen verzorgt toernooien (Vleuten/Houten), wintercompetities in Racketcentrum Houten en tennis en funkampen in de zomer in Sportcentrum Oudenrijn.

BTA verenigingen werkt samen met tennisverenigingen, zoals TV Ter Weijde. Primair betreft de samenwerking het verzorgen van tennislessen en alles wat daarbij komt kijken, maar BTA denkt ook graag mee als het gaat om de ontwikkeling van de verenigingen op andere gebieden.


Samenwerking TV Ter Weijde

Paul Tichelaar is als tennistrainer de spin in het web voor deze samenwerking. BTA stelt alles in het werk om iedereen enthousiast te maken/houden voor deze geweldige sport. Uiteraard is het (technisch) leren van deze sport een belangrijke basis maar plezier beleven is zeker zo belangrijk.

Als er echter zaken zijn die niet naar tevredenheid gaan, meld dit dan aan BTA of Paul. Zij nemen alle vragen en/of opmerkingen altijd serieus.

 

Inschrijven tennislessen

Link naar de lespagina van TV Terweijde.

 

Contactgegevens

Paul Tichelaar: [email protected] Tel. 06-19564299

BTA: [email protected] Tel. 030-6585598 (ma. t/m vr. tijdens kantooruren)

Website: www.balance-tennis.com

 

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 525 031

Tennisvereniging Ter Weijde

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg

KVK-nummer

40156031