BTA

Beste leden van Terweijde,


Wij van Balance Tennis Academy (BTA), zijn heel trots dat we vanaf 1 april 2013 gevraagd zijn om de lessen voor de leden van Ter Weijde te verzorgen. Ik zal ons heel kort voorstellen.

BTA is in 2003 gestart. Inmiddels hebben wij 3 belangrijke onderdelen: Toptennis, evenementen en verenigingen.

Toptennis, onder leiding van Denny van den Berg, geeft trainingen (naast verenigingstraining op de eigen club) voor de meer getalenteerde jeugd. Op dit moment zijn dat ongeveer 70 kinderen.

Evenementen, onder leiding van Remco Mentink, verzorgt toernooien (3), wintercompetities in Houten en tennis en funkampen in de zomer.

Ewald Spaaij is verantwoordelijk voor de 18 verenigingen waar wij de lessen met veel plezier verzorgen. Dit doet hij samen met de hoofdtrainers die bij de diverse verenigingen aan het werk zijn.

Wij gaan ook bij jullie alles in het werk stellen om het jullie naar de zin te maken. Zowel op de baan maar zeker ook met betrekking tot alle randzaken zoals inschrijven, indelen en alles wat er verder bij komt kijken. Als er zaken zijn die niet naar jullie tevredenheid gaan dan adviseer ik je dit aan ons te melden. Je zult zien dat we deze vragen en/of opmerkingen altijd serieus nemen. Dat kan overigens aan de hoofdtrainer maar zeker ook aan ons.
Op onze website www.balance-tennis.com zie je wat BTA doet en waar het voor staat.

Mijn naam is Rob Veldhuis en ik ben de eigenaar van BTA.  
Ons doel is om het komende seizoen (naast de tennislessen) goed te kijken welke onderdelen goed lopen en welke voor verbetering vatbaar zijn. Jullie begrijpen dat we naast verbeteringen ook de goede onderdelen willen behouden. Dit kan alleen in samenspraak met het bestuur, de commissies en de hoofdtrainer. Waar we in ieder geval een uitdaging zien (bij voorbaat) is om samen met jullie enthousiaste jeugdcommissie een plan voor de jeugd te maken zodat dit een nieuwe impuls krijgt. Dat kan overigens (helaas) niet direct want daarvoor is tijd nodig. Het plan hiervoor zijn we nu aan het maken en zullen we na goedkeuring van Ter Weijde gaan doorvoeren. Wij zien dit jaar als jaar van "zaaien" en volgend jaar moeten we beginnen met "oogsten". Alles wat eerder komt is meegenomen.
 
Samengevat: wij hebben er zin in!!!"

Met vriendelijke groet,
Rob Veldhuis
 
Sportcentrum Oudenrijn BV
Europaweg 48
3451 HG Vleuten – De Meern

(030) 666 46 86

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0345 525031

Address

Sportlaan 17
4102 HM Culemborg
Nederland